CNP Ασφαλιστική: Επιβράβευση δέκα εθνοφρουρών για συστηματική χρήση σχεδίου

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σε συνεργασία με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, εργάζονται συστηματικά με σκοπό να προωθήσουν και  να επικοινωνήσουν τη σημασία της οδικής ασφάλειας στους εθνοφρουρούς μας. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες που αφορούν στην πρόληψη συγκρούσεων στο δρόμο, αλλά και στα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των εθνοφρουρών, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ στοχεύουν στην καλλιέργεια κουλτούρας σωστής οδικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο του Σχεδίου, που αφορά στη δωρεάν χρήση λεωφορείων για τη διακίνηση των εθνοφρουρών από και προς τις μονάδες τους,  η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ επιβράβευσε δέκα εθνοφρουρούς, οι οποίοι έκαναν συστηματική χρήση του Σχεδίου αυτού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου 2021 στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS και οι εθνοφρουροί έλαβαν από ένα tablet.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CΥPRUS INSURANCE HOLDINGS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

H CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων. Στην κατεύθυνση αυτή στηρίζει σταθερά τις πρωτοβουλίες του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor