Με επιτυχία στέφθηκε η ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ»

Η ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ»  που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ», σε στρατηγική συνεργασία με τη γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Για τη στήριξη του προγράμματος «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, η Μαρίνα Θεοδώρου, συνοδευόμενη από τους συναθλητές της, επισκέφθηκε δήμους και κοινότητες ανά την Κύπρο, με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και την ενημέρωση για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης. Σε συνεργασία με  τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, το πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής που καλύπτει πλήρως τις διατροφικές τους ανάγκες. Ο στόχος επιτυγχάνεται με τη διάθεση των εσόδων από την πώληση φωσφορούχων περιβραχιονίων, κατάλληλων για ποδηλασία, πεζοπορία και τρέξιμο τα οποία είναι διαθέσιμα προς ένα ευρώ σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια, από την 1η μέχρι και την 21η Ιουνίου.

 

  

  

 

Το πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει ενέργειες και στηρίζει πρωτοβουλίες που προωθούν τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης, και έχει επεκτείνει τις δράσεις του με την προσθήκη της ποδηλατικής διαδρομής «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» που καλύπτει ποδηλατικά ένα μεγάλο μέρος της Κύπρου.  Η  ποδηλατική διαδρομή ξεκίνησε το Σάββατο 5 Ιουνίου, από την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ στη Λάρνακα και έπειτα από σταθμούς σε ενδιάμεσους προορισμούς,  τερμάτισε στην Αγία Νάπα.
 

  

  

Την Κυριακή 6 Ιουνίου, με σημείο έναρξης τη Δερύνεια και σημείο τερματισμού την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ακρόπολης ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της. Κατά το δεύτερο Σαββατοκύριακο, η ποδηλατική διαδρομή ξεκίνησε από την Κεντρική Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην Πάφο, διέσχισε τις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού και τερμάτισε στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λινόπετρας. Τέλος, την Κυριακή 13 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε η έναρξη της διαδρομής από το ποδηλατικό καφέ στην Τόχνη, ενώ στη συνέχεια οι ποδηλάτες επισκέφθηκαν την ΑΛΦΑΜΕΓΑ Σκαρίνου, κοινότητες και δήμους της Επαρχίας Λευκωσίας και τερμάτισαν στην ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

 

  

  

  

Η ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου αγκαλιάστηκε από το ευρύ κοινό της Κύπρου και θα συνεχίσει ως ετήσιος θεσμός στο πλαίσιο του προγράμματος «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Η ποδηλατική διαδρομή πραγματοποιήθηκε με τη στρατηγική συνεργασία της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης, με βασικό σύνθημα «Το καλύτερό μας» «Το καλύτερο στη διατροφή μας», η οποία θα συνεχίσει να στηρίζει τον θεσμό αυτό.

 

  

  

 

 

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ευχαριστούν τους χορηγούς της ποδηλατικής διαδρομής: Primetel, Unilever, Holland & Barrett, Landas Colour, ACS Courier και ASTRA CAR RENTAL.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor