John Christodoulou και Άννα Βίσση ενώνουν δυνάμεις

Ο ηγέτης του real estate John Christodoulou και η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια Άννα Βίσση, συνεργάζονται μέσω του Yianis Foundation, που δημιούργησε ο πρώτος, για μια σειρά από δράσεις με στόχο να προσφέρουν στα παιδιά της Κύπρου.

Στη Λεμεσό, στο Limassol Marina, και στο ιδιόκτητο yacht του John Christodoulou, Zeus, η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει στις 8 Ιουλίου με στόχο όλα τα έσοδα να δοθούν σε 9 σχολεία ειδικής εκπαίδευσης στο νησί μας, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το έργο τους.

Συνεχίζοντας τη συνεισφορά του στην Κύπρο και ειδικότερα στα παιδιά, ο John Christodoulou, δήλωσε στο InBusinessNews ότι «έχοντας δουλέψει με αυτά τα σχολεία στο παρελθόν, είναι φανερό πως έχουν μεγάλη ανάγκη για επιπλέον χρηματοδότηση. Μας συγκίνησαν οι σκληρές προσπάθειες των δασκάλων και του προσωπικού τους, αλλά και των γονέων των παιδιών. Είναι σημαντικό, όχι μόνο να αντλήσουμε λεφτά για αυτό το συγκεκριμένο σκοπό, αλλά και για να γίνει ευαισθητοποίηση του κάθενος να προσφέρει».

Μιλώντας για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση, σχολίασε: «Η Άννα είναι μια πραγματική φίλη, ο άγγελός μας από την Κύπρο. Έχει μια εκπληκτική καριέρα και συνεχίζει δυναμικά σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Οι καλλιτέχνες πρέπει να χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να προσφέρουν στην κοινωνία και να μεταδίδουν θετική ψυχολογία τόσο στους οπαδούς τους, αλλά και σε αυτούς που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φιλανθρωπικό ίδρυμα Yianis Christodoulou, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, www.yianischristodouloufoundation.com.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor