Δωρεά στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας από το Parimatch Foundation

Δελτίο Τύπου  07/06/2021 13:20
Δωρεά στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας από το Parimatch Foundation

Δωρεά στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας από το Parimatch Foundation

Δελτίο Τύπου  07/06/2021 13:20

Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε από το Parimatch Foundation.

Η φιλανθρωπική αυτή ενέργεια είναι μέρος του προγράμματος "Yes I can" του Parimatch Foundation. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εστιάζει στην στήριξη παιδιών με αναπηρίες και ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών με τη συμμετοχή τους στον αθλητισμό.

Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα που εφαρμόζει τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Parimatch. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που μεριμνούν για την υγεία και την ευεξία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch. Aποστολή του Parimatch Foundation είναι να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους.

Συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο μερών για την επίσημη δωρεά του αθλητικού εξοπλισμού. Η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας, κα Ζαχαρούλα Δημητρίου ευχαρίστησε από καρδιάς το Parimatch Foundation για το ενδιαφέρον και την πολύτιμη υποστήριξή του μέσω της δωρεάς ειδικής πισίνας και αθλητικού εξοπλισμού για το χώρο ειδικού δωματίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας