Πρωτιά του Δρ. Καραγιάννη, καθηγητή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Δελτίο Τύπου  16/04/2021 11:50
Πρωτιά του Δρ. Καραγιάννη, καθηγητή του  Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Πρωτιά του Δρ. Καραγιάννη, καθηγητή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Δελτίο Τύπου  16/04/2021 11:50

Η ερευνητική εργασία του Λέκτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ. Χρίστου Καραγιάννη βραβεύτηκε ως η καλύτερη ευρωπαϊκή εργασία τύπου Poster Presentation στο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας του 2021 το οποίο διοργανώνεται από την επίσημη Παγκόσμια Συνομοσπονδία Φυσιοθεραπευτών.

Ο Δρ Καραγιάννης είναι και ο ίδιος απόφοιτος του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου όπου ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στη «Διερεύνηση της αποτελεσματικότητας της άσκησης άνω άκρων σε ασθενείς με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια». Στην εν λόγω εργασία αναφέρονται ως συνεργάτες οι συνάδελφοι του στο πανεπιστήμιο καθηγητής Θεόδωρος Ξάνθος, Δρ. Παναγιώτης Ρεντζιάς, κ. Γιώργος Πλουτάρχου και Δρ. Χρήστος Σάββα. 

Ο Πρύτανης του πανεπιστημίου Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του για τη σημαντική διάκριση αναφέροντας ότι "η επιτυχία των συναδέλφων μας κάνει υπερήφανους, υποδεικνύοντας και αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι πως η αριστεία του ακαδημαϊκού προσωπικού επιβραβεύεται διεθνώς".

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας