Ψηφιακές τάξεις για ενισχυτική διδασκαλία από το SupportCY

Δελτίο Τύπου  24/02/2021 10:49
Ψηφιακές τάξεις για ενισχυτική διδασκαλία από το SupportCY

Ψηφιακές τάξεις για ενισχυτική διδασκαλία από το SupportCY

Δελτίο Τύπου  24/02/2021 10:49

Μετά την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία των ψηφιακών δράσεων του #VirtualSantaCY αλλά και του #VirtualHomeCY, το οποίο ολοκληρώθηκε με πέραν των 135.000 επισκέψεων και με τεράστια συμμετοχή του κοινού, το SupportCY χρησιμοποιεί ξανά την τεχνολογία και το ψηφιακό περιβάλλον, για να δημιουργήσει ένα ακόμα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.   

Αυτή τη φορά η δράση επικεντρώνεται σε έναν από τους τομείς, που έχουν υποστεί πολύ μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας, την ενασχόληση των παιδιών με εκπαιδευτικές και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Το SupportCY εντοπίζοντας αυτή την ανάγκη, προχώρησε άμεσα στο σχεδιασμό της δράσης #VirtualEducationCY. Οι στόχοι του προγράμματος είναι σημαντικοί και στοχεύουν τόσο στην ενίσχυση της διδασκαλίας των παιδιών (από το νηπιαγωγείο μέχρι και την Γ’ Λυκείου), όσο και στη δημιουργική απασχόλησή τους.

Το #VirtualEducationCY θα λειτουργήσει από τις 26 Φεβρουαρίου μέσα από συγκεκριμένη πλατφόρμα επικοινωνίας, όπου οι ενδιαφερόμενοι, τηρώντας τις σχετικές πρόνοιες για τα προσωπικά δεδομένα, θα μπορούν να επιλέξουν τη θεματική που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε «κλειστές» ψηφιακές τάξεις με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανάλογα με τη θεματική.  

Για το ανανεωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων επισκεφθείτε τη σελίδα του SupportCY στο facebook (facebook.com/supportcy). Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου, Πληροφορική Γ’ Λυκείου, Προγραμματισμό για Μαθητές Γυμνασίου, Πληροφορική για παιδιά Δημοτικού αλλά και διαλέξεις από  σύμβουλους καριέρας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό η εγγραφή είναι απαραίτητη.

Το #VirtualEducationCY φέρνουν κοντά μας η Τράπεζα Κύπρου, ο Οργανισμός Reaction, το Mall of Cyprus, το Arnold Digital Printers, η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, η  Ένωση Φυσικών Κύπρου, το Cyprus Computer Society, η Βιολογική Εταιρεία Κύπρου,  το MG Marigeorgia Career Development Counselor.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας