Τα Χριστούγεννα ζουν μέσα στην καρδιά μας…

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων είναι δυνατό και γοητευτικό μέρος της παράδοσης μας, την οποία  κρατούμε ζωντανή και αναλλοίωτη στην πορεία του χρόνου. Όποιες δυσκολίες ή ανατροπές αντιμετωπίσαμε στην ιστορία του τόπου μας, τα Κάλαντα πλημμύριζαν πάντα το αρχοντικό μας για να μας πουν Του Χριστού τη Θεία Γέννηση σαν μήνυμα πίστης, ελπίδας και αισιοδοξίας! Έτσι και τώρα, στις δύστροπες μέρες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας θα κρατήσουμε και θα κρατηθούμε από αυτό το μήνυμα!
 
Τα Κυπριακά Κάλαντα τραγουδούν φέτος στο αρχοντικό μας, όπου είμαστε περιορισμένοι λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, τα παιδιά της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου και της χορωδίας του προγράμματος «ΣymphoΠedia», έχοντας τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου. Πρόκειται για μια υπέροχη δημιουργία η οποία, τόσο με την γλυκύτατη ερμηνεία των παιδιών, όσο και με τις εικόνες χώρων που έχουν επιλεγεί, μας προσφέρει ένα δυνατό στήριγμα πίστης, ελπίδας και αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που περνούμε.
 
Η ΟΠΑΠ Κύπρου έβαλε πάλι μπροστά την καρδιά της και συμμετέχει στη συντήρηση της παράδοσής μας, ως υπερήφανος χορηγός του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. Συγκίνηση και περηφάνια που όλοι θα βιώσουμε καθώς θα χαιρόμαστε τα Κυπριακά Κάλαντα, νιώθοντας παράλληλα τη δυνατή ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας, μέσα από τα ίδια τα παιδιά μας.
 
Η ΟΠΑΠ Κύπρου ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, τη χορωδία του πρωτοποριακού προγράμματος «ΣymphoΠedia», το μαέστρο της χορωδίας Λοϊζο Λοϊζου, τον Χαράλαμπο Παντελή που ήταν στο Λαούτο, την Άννα Καλογήρου που ήταν στο πιάνο και βέβαια τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Γιώργο Κουντούρη, για την υπέροχη δημιουργία και την αγάπη με την οποία μας προσφέρουν τα Κυπριακά Κάλαντα. Όλοι μαζί κατάφεραν να μας μεταφέρουν εκφραστικά το μήνυμα ότι, έστω κι αν φέτος θα είναι αλλιώτικα, τα Χριστούγεννα ζουν μέσα στην καρδιά μας… Κι αυτό, τίποτε δεν μπορεί να το αλλάξει… Ούτε και η πανδημία!
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor