“PM GO 6.0 Join the Fight”, δωρεάν διαδικτυακό συνέδριο

Όλοι έχουμε ακούσει ομιλίες και ιδέες για το πώς να κερδίσουμε, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες σε μια κρίση.

Εγγραφείτε τώρα στο “PM GO 6.0 Join the Fight”, ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά συνέδρια ειδικών και επιχειρηματιών που αναζητούν απαντήσεις που δεν μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο!

Η συμμετοχή στο “PM GO 6.0 Join the Fight” είναι δωρεάν για όσους εγγράφονται πριν από την εκδήλωση στη διεύθυνση: https://pmgo.tech/en

Η διαδικτυακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 30 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει γενναίες και τολμηρές συνομιλίες σχετικές με τον επιχειρηματικό κόσμο, την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και δημιουργικότητα. Η ατζέντα θα περιέχει συζητήσεις για φλέγον επίκαιρα θέματα, όπως τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, επιτυχημένες επιχειρηματικές προσεγγίσεις και πώς να κερδίσεις διεθνείς πελάτες μέσω της δύναμης του digital marketing.

Παρακολουθήστε ζωντανή συζήτηση περίπλοκων θεμάτων από κορυφαίους εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένου του ConnorMcGregor, πρωταθλητή της UFC, του Luca Adornato, Head of Marketing της Juventus, του Glen Calvert, COO της Fnatic, της Viktoriya Tigipkota, ιδρυτή της TA Ventures και διάφορων άλλων ιδρυτών, επενδυτών και ηγετών από εταιρείες με κορυφαίες επιδόσεις - συμπεριλαμβανομένου του Sergey Portnov, CEO της Parimatch.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor