Η Vonpende Holdings P.L.C υπερήφανη χορηγός του 2ου διαγωνισμού φωτογραφίας της Kinanis LLC

«Photography takes an instant out of time, altering life by holding it still» δήλωσε η βραβευμένη Αμερικανίδα φωτογράφος Dorothea Lange. Πιστή στο καθήκον της   εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Vonpende Holdings P.L.C ήταν για άλλη μια φορά  υπερήφανη χορηγός του 2ου διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργάνωσε η δικηγορική εταιρεία Kinanis LLC. Το φετινό θέμα του διαγωνισμού ήταν “In & out” και προσέλκυσε  132 εκπληκτικές συμμετοχές από 33 διαφορετικούς φωτογράφους.
 
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν, η ελεύθερη επαγγελματίας φωτογράφος, Χρυστάλλα Κυριάκου, ο ομιλητής, συνθέτης, Μουσικός παραγωγός και ερασιτέχνης φωτογράφος, Γιώργος Χατζηπιερής καθώς και ο Χρίστος Κινάνης, δικηγόρος και ερασιτέχνης φωτογράφος, όλοι εκ των οποίων με ανιδιοτέλεια αφιέρωσαν χρόνο και τεχνογνωσία κατά την επιλογή των νικητών και τη δημιουργία ενός υπέροχου καταλόγου με τις συμμετοχές. 
 
Ο  καλλιτεχνικός και συνάμα  φιλανθρωπικός χαρακτήρας του διαγωνισμού, τον καθιστά μοναδικό,» σημείωσε η Στέλλα Κουκούνη σύμβουλος και εκπρόσωπος της χορηγού, «Eπομένως η Vonpende Holdings P.L.C. είναι περήφανη να τον στηρίζει και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά”.  «Οι λάτρεις της φωτογραφίας, μπορούν να στηρίξουν την εκδήλωση, αποκτώντας τον αποκλειστικό κατάλογο με τις ταλαντούχες συμμετοχές ή λαμβάνοντας μέρος στην δημοπρασία διαδικτυακά» συμπληρώνει η Στέλλα.  Ο κατάλογος θα είναι διαθέσιμος στην τιμή των 5. Όλα τα έσοδα του διαγωνισμού θα δωθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα».
 
Η έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί απ’τις 27 Νοεμβρίου 2020 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2020, ενώ  οι φωτογραφίες θα είναι επίσης διαθέσιμες για την διαδικτυακή δημοπρασία στην διεύθυνση https://www.kinanis.com/PhotoCompetition.

Σημειώνεται ότι το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στον Supratim Das από την  Kanchrapara της Ινδίας, για την φωτογραφία του με τίτλο «Dive and Seek».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor