ΠΑΣΥΚΑΦ: Ευχαριστούμε που δυναμώσατε τη φωνή μας

Δελτίο Τύπου  20/10/2020 18:30
ΠΑΣΥΚΑΦ: Ευχαριστούμε που δυναμώσατε τη φωνή μας

ΠΑΣΥΚΑΦ: Ευχαριστούμε που δυναμώσατε τη φωνή μας

Δελτίο Τύπου  20/10/2020 18:30
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συντελεστές της φετινής Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης ‘Μαζί στη ζωή’ και της τηλεοπτικής ταινίας, με κεντρικό μήνυμα «Στον καρκίνο λέμε... ΜΠΙΠ».

RELATED ARTICLES



Για την εξαιρετική τους δουλειά στα γυρίσματα της ταινίας μας, ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές που συμμετείχαν από το στούντιο παραγωγής Media Studios. Οι συντελεστές αυτοί είναι οι: Ντάινα Παπαδάκη, Σκηνοθέτης και Υπεύθυνη Παραγωγής, Σωφρόνης Σωφρονίου και Νικόλας Δημητρίου, Διευθυντές Φωτογραφίας, Σταύρος Τερλικκάς, Ηχολήπτης, Ιωάννα Παναγιώτου, Μακιγιάζ και Μαλλιά, Donald Justus Gomez, Ηλεκτρολόγος, Ευθύβουλος Ευθυβούλου, Μοντάζ, Ντίνος Γρηγορίου, Γραφικά.
pasykafshoot2

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρέσβειρα του Συνδέσμου Ευρυδίκη, την κα Αννίτα Σαντοριναίου, την κα Γωγώ Αλεξανδρινού, την κα Όλγα Ασσιώτου,  τον κο Προκόπη Αγαθοκλέους και τον κο Αντρέα Τσέλεπο, που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη καμπάνια μας και δυνάμωσαν τη φωνή μας.
pasykafshoot3

Τέλος, την MSPS, που ανέλαβε την επικοινωνία του Συνδέσμου φέτος σε συνεργασία με τη Διευθύντρια Marketing του ΠΑΣΥΚΑΦ Σταύρη Ξυδιά.
pasykafshoot4

Αν θέλετε κι εσείς να στείλετε και φέτος ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά:
-Με SMS στο 7060, με κωδικό PASYKAF 5 για €5, PASYKAF 3 για €3 και PASYKAF 1 για €1
-Ηλεκτρονικές Εισφορές στο www.pasykaf.org
Μαζί στη ζωή, λοιπόν και φέτος!
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας