Δωρεά PM Hippo από το Parimatch Foundation στο Δήμο Λεμεσού

O συλλεκτικός ιπποπόταμος PM Hippo δωρίστηκε επίσημα στον Δήμο Λεμεσού και τοποθετήθηκε στην "Πλατεία Συντάγματος" κοντά στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, με την παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη και της Chairwoman του Parimatch Foundation κ. Katerina Biloruska.

Ο PM Hippo θα ταξιδέψει σε διάφορες τοποθεσίες στη Λεμεσό, ξεκινώντας από τον ζωολογικό κήπο της Λεμεσού και μετά θα μετακινείται και θα αλλάζει θεματικά με βάση τα δρώμενα του Δήμου Λεμεσού.

Το έργο Let’s Hippo ήταν κάτω από την ομπρέλα του «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Σοφία για τα Παιδιά και οι εταιρείες, όπως και η Parimatch, που υιοθέτησαν συμβολικά έναν ιπποπόταμο από την Αφρική πρόσφεραν με τον τρόπο τους μεσημεριανό φαγητό στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία της Κύπρου και ενίσχυσαν το έργο και τις υπηρεσίες του Σοφία για τα Παιδιά.

H δωρεά του PM Hippo από το Parimatch Foundation στο Δήμο Λεμεσού σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας τους για την προώθηση και υλοποίηση φυσικών και αθλητικών δράσεων. Η συνεργασία αφορά την χορηγική υποστήριξη του διεθνούς αθλητικού θεσμού «Λεμέσια» και της Λεμεσού ως «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2020», αλλά και την προώθηση φυσικών δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη προσβασιμότητας στα παιδιά για τον αθλητισμό ανεξάρτητα από το κοινωνικοοικονομικό τους υπόβαθρο.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού εξήρε το έργο που επιτελεί η Parimatch μέσω των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί το Parimatch Foundation. «Είμαστε βέβαιοι», πρόσθεσε, «ότι αυτή η συνεργασία θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την προσπάθεια μας να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε τις φυσικές και αθλητικές δράσεις της Λεμεσού, ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιδιά».

H κ. Biloruska ανέφερε ότι μέσω του Parimatch Foundation χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που βελτιώνουν την υγεία και την ευτυχία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch και ότι με τη δωρεά του PM Hippo στο Δήμο Λεμεσού σηματοδοτείται η έναρξη μιας σημαντικής και μακροπρόθεσμης συνεργασίας με το Δήμο Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor