Χημείο Γιαννουκά - Όμιλος Βιοιατρική: Δωρεάν εξετάσεις στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ Μόρφου

  14/10/2020 15:30
Χημείο Γιαννουκά - Όμιλος Βιοιατρική: Δωρεάν εξετάσεις στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ Μόρφου

Χημείο Γιαννουκά - Όμιλος Βιοιατρική: Δωρεάν εξετάσεις στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ Μόρφου

  14/10/2020 15:30
Την ευκαιρία να υποβληθούν δωρεάν σε γενική εξέταση αίματος από τα Χημεία Γιαννουκά – Όμιλο Βιοϊατρική είχαν τα άτομα που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες των Κοινοτήτων του Διαμερίσματος Μόρφου (ΑΜΕΑ). 

RELATED ARTICLESΣτο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς, τα Χημεία Γιαννουκά, μέλος του Ομίλου Βιοϊατρική, φιλοξένησαν πρόσφατα στο δειγματοληπτικό κέντρο Αστρομερίτη του Χημείου Γιαννουκά εννέα άτομα που προσήλθαν με τον συνοδό του κέντρου, προκειμένου να υποβληθούν εκεί σε δωρεάν εξέταση. Παράλληλα, για άλλα τρία άτομα τα οποία δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν στο δειγματοληπτικό κέντρο για να εξυπηρετηθούν, το Χημείο διευθέτησε σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου να γίνει επιτόπου αιμοληψία στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων ΑΜΕΑ των κοινοτήτων του Διαμερίσματος Μόρφου. 
ameagiannoukas2


Οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στο προσωπικό του δειγματοληπτικού κέντρου του Χημείου Γιαννουκά – Ομίλου Βιοιατρική στον Αστρομερίτη για την εξυπηρέτηση, αφού έτυχαν ιδιαίτερης φροντίδας, ενώ ευχαρίστησαν το χημείο και συνολικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην περιοχή. 
 
ameagiannoukas3

Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής Οργάνωσης & Λειτουργίας του Ομίλου Βιοιατρική στην Κύπρο, κ. Τάσος Καλογιάννης σημείωσε πως η επίσκεψη αυτή εντάσσεται μεν στο πλαίσιο των προσπαθειών του Ομίλου για στήριξη των τοπικών κοινωνιών και ιδιαίτερα αυτών που έχουν ανάγκη, κατέστη όμως εφικτή κυρίως χάρη στον επαγγελματισμό και τη συνεχή διάθεση για προσφορά του προσωπικού που λειτουργεί το δειγματοληπτικό κέντρο Αστρομερίτη. «Μέσω της παρουσίας του σε όλη την Κύπρο ο Όμιλος Βιοιατρική επιδιώκει να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι πολίτες της χώρας, με έμφαση στις πιο ευάλωτες ομάδες», σημείωσε. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας