STAROIL: Οικονομική ενίσχυση ΠΑΣΥΚΑΦ

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL στηρίζει έμπρακτα το σημαντικό έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), προσφέροντας χρηματικό ποσό ύψους €5.000 στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. 

H Αναπληρώτρια Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κα. Λίλιαν Πέτρου ανέφερε: «Στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία μας, σταθερή στις αξίες της, αναγνωρίζει και στηρίζει το μεγαλοπρεπές έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου καθώς και  για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του. Γιατί για τη STAROIL η κοινωνική προσφορά δεν είναι μια τυπική υποχρέωση, αλλά βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της για ουσιαστική ανταπόδοση στην κοινωνία».

Οι υπηρεσίες του ΠΑΣΥΚΑΦ προσφέρονται παγκύπρια δωρεάν και περιλαμβάνουν: Κατ’ Οίκον Υποστηρικτική και Ανακουφιστική Φροντίδα, 24ωρη Ανακουφιστική Φροντίδα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη, Φυσικοθεραπεία και εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία για πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, μεταφορά των ασθενών από όλες τις επαρχίες στα Ογκολογικά Κέντρα στην Λευκωσία και Λεμεσό, Μεταθεραπευτική στήριξη μέσω της ‘Αφετηρίας’ και στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια. Μεγάλο μέρος της προσφοράς του ΠΑΣΥΚΑΦ αποτελούν και τα προγράμματα πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου για τη συστηματική ενημέρωση και διαφώτιση του κοινού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενημέρωση των παιδιών, από το νηπιαγωγείο μέχρι τη μέση εκπαίδευση, στοχεύοντας στην αλλαγή της νοοτροπίας, στην αποδοχή και εφαρμογή ενός υγιεινού τρόπου ζωής στην καθημερινότητά τους.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor