Η Τράπεζα Κύπρου στο πλευρό του Ερυθρού Σταυρού

Η Τράπεζα Κύπρου βρίσκεται δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό όπως και στον  πολιτισμό, στο πλαίσιο της διοργάνωσης μιας ξεχωριστής έκθεσης τέχνης και δημοπρασίας. Με τη συμμετοχή 100 καλλιτεχνών και κάτω από τον τίτλο «Life», καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κλάδου Λευκωσίας. 
 
Επίκεντρο έμπνευσης και δημιουργίας στα συγκεκριμένα έργα είναι το αυγό, μια εύστοχη επιλογή εκ μέρους των διοργανωτών, αφού το σχήμα του συμβολίζει το ξεκίνημα και την εξέλιξη της ζωής. Τη ζωή, άλλωστε, προστατεύει και το έργο του Ερυθρού Σταυρού, του μεγαλύτερου διεθνούς ανθρωπιστικού κινήματος, ακολουθώντας πάντα τις ιδρυτικές του αρχές. Αρχές οι οποίες τυγχάνουν σεβασμού και εκτίμησης εκατομμυρίων εθελοντών του κινήματος, και πάνω στις οποίες βασίζονται τα πολλαπλά ανθρωπιστικά προγράμματα και δράσεις του.
 
Την έκθεση φιλοξενεί η Λεβέντειος Πινακοθήκη, στην Αίθουσα Προσωρινών Εκθέσεων και είναι ανοιχτή στο κοινό έως την 1η Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν προσφορά για την αγορά του έργου της επιλογής τους, ώστε να το αποκτήσουν.
 
Προσφορά μπορεί να κάνει το κοινό και διαδικτυακά, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2020, αφού όλα τα έργα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της έκθεσης Τέχνης και Δημοπρασίας “Life”, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.redcrosslife.com.cy.
 
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του κοινού, τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 όπως ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων στον χώρο της έκθεσης είναι τα 50 άτομα. Επίσης, η χρήση μάσκας κατά την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο είναι υποχρεωτική.
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor