10 υπερτυχεροί παρέλαβαν τα 10 αυτοκίνητα από τη LIDL ΚΥΠΡΟΥ

Δελτίο Τύπου  09/10/2020 08:32
10 υπερτυχεροί παρέλαβαν τα 10 αυτοκίνητα από τη LIDL ΚΥΠΡΟΥ

10 υπερτυχεροί παρέλαβαν τα 10 αυτοκίνητα από τη LIDL ΚΥΠΡΟΥ

Δελτίο Τύπου  09/10/2020 08:32
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης των 10 αυτοκινήτων στη Lidl Food Academy, στην καρδιά της Λευκωσίας την Τετάρτη 7.10.2020.* 
 
Ο διαγωνισμός, που χάρισε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που δόθηκαν στην κυπριακή αγορά, είχε ως σύνθημά του τη πολυσυζητημένη καμπάνια «Δεν είναι παραμύθι», αφού ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το δώρο ήταν 10 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα Volkswagen T-ROC!
 

Κι όμως, στην τελετή παράδοσης των δώρων, οι 10 μεγάλοι τυχεροί παρέλαβαν το πολυπόθητο κλειδί για τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητά τους.
 
Όπως δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, κος Σπύρος Κονδύλης, τα 10 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο προσφέρουν πολλούς λόγους για εορτασμούς, αφού πρόκειται για 10 χρόνια επιτυχιών, αλλαγών και νέων συνηθειών. 
 
 

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 900.000 και 10 υπερτυχεροί που έκαναν τις αγορές τους σε ένα από τα 18 καταστήματα του δικτύου της Lidl Κύπρου κέρδισαν ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Volkswagen T-Roc Trend. Κάθε πελάτης κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παραλάμβανε από τα ταμεία των  καταστημάτων ένα δελτίο συμμετοχής (τύπου ξυστό). Στο δελτίο συμμετοχής αναγραφόταν ένας εννιαψήφιος κωδικός, τον οποίο ο κάτοχος μπορούσε να ελέγξει στη σελίδα www.lidl.com.cy/10cars για να διαπιστώσει εάν το δελτίο του ήταν το τυχερό.
 

 

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας