Οι Υπεραγορές MAS δίπλα στα άτομα τρίτης ηλικίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, και στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, οι Υπεραγορές ΜΑS, σε συνεργασία με τους προμηθευτές τους βρίσκονται στο πλευρό των ατόμων της τρίτης ηλικίας, αποδεικνύοντάς το με άλλη μια πράξη ανθρωπιάς.
 
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, οι Υπεραγορές MAS μαζί με τους: Α/φοι Πέτρου Αλάμπρα, Αμαλία, Αμβροσία, Costas Papaellinas Organization, Mas Best Brand, Mr. Grand, Μιτσίδης και Primefarms, προσέφεραν προϊόντα πρώτης ανάγκης στη Στέγη Ηλικιωμένων «Βασιλειάδα», στη Λεμεσό, χαρίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο τόσο στους ηλικιωμένους που φιλοξενεί η Στέγη, όσο και στο προσωπικό που αγκαλιάζει καθημερινά άτομα με αναπηρίες και ηλικιωμένους με διάφορα προβλήματα υγείας.
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, ως οφειλόμενος φόρος τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και για να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι Υπεραγορές MAS, δείχνουν την παρουσία και την συμπαράστασή τους στα άτομα τρίτης ηλικίας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την φροντίδα και την εξυπηρέτησή στους.
 
Η πράξη αυτή, υπενθυμίζει ξανά πως οι Υπεραγορές MAS στηρίζουν κάθε ομάδα συνανθρώπων μας που το έχει ανάγκη με διάφορες πρωτοβουλίες στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και για ένα καλύτερο αύριο.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor