Οι Υπεραγορές MAS δίπλα στα άτομα τρίτης ηλικίας

Δελτίο Τύπου  30/09/2020 12:08
Οι Υπεραγορές MAS δίπλα στα άτομα τρίτης ηλικίας

Οι Υπεραγορές MAS δίπλα στα άτομα τρίτης ηλικίας

Δελτίο Τύπου  30/09/2020 12:08
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, και στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, οι Υπεραγορές ΜΑS, σε συνεργασία με τους προμηθευτές τους βρίσκονται στο πλευρό των ατόμων της τρίτης ηλικίας, αποδεικνύοντάς το με άλλη μια πράξη ανθρωπιάς.

RELATED ARTICLES


 
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, οι Υπεραγορές MAS μαζί με τους: Α/φοι Πέτρου Αλάμπρα, Αμαλία, Αμβροσία, Costas Papaellinas Organization, Mas Best Brand, Mr. Grand, Μιτσίδης και Primefarms, προσέφεραν προϊόντα πρώτης ανάγκης στη Στέγη Ηλικιωμένων «Βασιλειάδα», στη Λεμεσό, χαρίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο τόσο στους ηλικιωμένους που φιλοξενεί η Στέγη, όσο και στο προσωπικό που αγκαλιάζει καθημερινά άτομα με αναπηρίες και ηλικιωμένους με διάφορα προβλήματα υγείας.
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, ως οφειλόμενος φόρος τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και για να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι Υπεραγορές MAS, δείχνουν την παρουσία και την συμπαράστασή τους στα άτομα τρίτης ηλικίας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την φροντίδα και την εξυπηρέτησή στους.
 
Η πράξη αυτή, υπενθυμίζει ξανά πως οι Υπεραγορές MAS στηρίζουν κάθε ομάδα συνανθρώπων μας που το έχει ανάγκη με διάφορες πρωτοβουλίες στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και για ένα καλύτερο αύριο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας