Όμιλος Giovani: «Δώσε αίμα... χάρισε ζωή»

Δελτίο Τύπου  11/09/2020 13:30
Όμιλος Giovani: «Δώσε αίμα... χάρισε ζωή»

Όμιλος Giovani: «Δώσε αίμα... χάρισε ζωή»

Δελτίο Τύπου  11/09/2020 13:30
Εθελοντική αιμοδοσία, υπό το σλόγκαν «Δώσε αίμα… χάρισε ζωή», διοργανώνει ο Όμιλος Giovani.

RELATED ARTICLES


Η αιμοδοσία, η οποία διοργανώνεται εις μνήμη των αδικοχαμένων στελεχών του Ομίλου, Μαρίας Φιλίππου, Σταύρου Σταύρου και Ανδρέα Πιερή, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 (16:00-18:00), στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος», στο Παραλίμνι.
 
Ο Όμιλος Giovani καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη πράξη ανθρωπιάς, που στόχο έχει να χαρίσουμε το δώρο της ζωής στους συνανθρώπους μας. Η μετάγγιση αίματος βοηθάει να σωθούν εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο και συμβάλλει στη βελτίωση του προσδόκιμου και της ποιότητας ζωής των ασθενών, που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες.
 
Η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη βρίσκονται στον πυρήνα των αξιών του Ομίλου Giovani, ο οποίος παράλληλα με την αναπτυξιακή του δραστηριότητα, υλοποιεί σε συστηματική βάση δράσεις με κοινωνικό πρόσημο. Ως σύμμαχος της τοπικής κοινωνίας, ο Όμιλος Giovani, εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση των υποδομών και της ποιότητας ζωής, στηρίζοντας τη δράση φορέων και οργανισμών με κοινωνικό έργο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας