Εβδομάδα δωρεάς Parimatch Foundation

  11/09/2020 13:02
Εβδομάδα δωρεάς Parimatch Foundation

Εβδομάδα δωρεάς Parimatch Foundation

  11/09/2020 13:02
Ανοιχτή ημέρα αιμοδοσίας για το προσωπικό και τις οικογένειες και φίλους οργάνωσε η Parimatch και το Parimatch Foundation την Παρασκευή 11/09/2020 στα γραφεία της εταιρείας, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 07/09/20 - 11/09/20 η οποία ήταν “Εβδομάδα δωρεάς Parimatch Foundation” μαζεύτηκαν είδη πρώτης ανάγκης για δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού.

RELATED ARTICLESΟι ενέργειες αυτές υπάγονται κάτω από τα προγράμματα CSR (Corporate Social Responsibility) των οργανισμών, που στοχεύουν σε πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία, τον αθλητισμό και την περιβαλλοντική και κοινωνική ευημερία του τόπου μας.

To Parimatch Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η Parimatch εφαρμόζει για τα τελευταία 25 χρόνια.
parimatchaimodosianews2

Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα που προσφέρει τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR) της εταιρείας Parimatch. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που βελτιώνουν την υγεία και την ευτυχία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch, καθώς και σε υποβαθμισμένες χώρες σε όλο τον κόσμο.
parimatchaimodosianews3


Όπως αναφέρει η κα Katerina Biloruska, Head of Corporate Development της Parimatch και Chairwoman του Parimatch Foundation: “Έχοντας πλέον ιδρύσει το φιλανθρωπικό οργανισμό, Parimatch Foundation, στοχεύουμε στο να γίνει η κοινωνική μας δράση πιο δομημένη, κάτι που αναντίλεκτα θα φέρει μεγάλα οφέλη για την κοινωνία μέσω στοχευμένων ενεργειών”.
parimatchaimodosianews4
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας