Η Μαρίνα Λεμεσού στηρίζει το λαό του Λιβάνου

Σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη», η Μαρίνα Λεμεσού συνεισφέρει με το δικό της τρόπο στον αγώνα που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών που δημιούργησε η φονική έκρηξη στον Λίβανο. Το Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ έχει παραχωρηθεί αφιλοκερδώς στη διάθεση του σωματείου για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και η Μαρίνα Λεμεσού καλεί όλο τον κόσμο να ανταποκριθεί στη σημαντική αυτή προσπάθεια που καταβάλλεται.
 
Αποτελώντας το μοναδικό σημείο συλλογής αντικειμένων από το σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη» στην πόλη της Λεμεσού, το Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ θα είναι ανοιχτό προς το κοινό καθημερινά από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, με σκοπό τη συλλογή διαφόρων αγαθών, τα οποία θα σταλούν στη γειτονική χώρα του Λιβάνου για ανθρωπιστική στήριξη. Εθελοντές του φιλανθρωπικού σωματείου θα βρίσκονται στον χώρο για την παραλαβή διαφόρων ειδών, συμπεριλαμβανομένου ξηράς τροφής μακράς διαρκείας, φαρμάκων, προστατευτικών γαντιών και μασκών, αντισηπτικών, ρουχισμού και λευκών ειδών όπως σεντόνια, κουβέρτες κ.α. Τη μεταφορά και την παράδοση των συλλεχθέντων αντικειμένων έχει αναλάβει το ίδιο το σωματείο, ενώ αντιπρόσωπός του στον Λίβανο θα αναλάβει την παραλαβή και τη μεταφορά τους στην πόλη.
 
Αποδεικνύοντας έμπρακτα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας, η Μαρίνα Λεμεσού θεωρεί καθήκον της να συνεισφέρει με το δικό της τρόπο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσου, κ. Νικηφόρος Παμπακάς, «ως Μαρίνα Λεμεσού, θεωρούμε καθήκον μας να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα βοηθείας προς τη γειτονική χώρα του Λιβάνου, και αυτή ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί χωρίς δεύτερη σκέψη».
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλανθρωπικό σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη» στο +357 96 935 597 ή να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του σωματείου στο Facebook: https://bit.ly/30MsVy6
 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα