Η British American Tobacco Cyprus προσέφερε σταχτοδοχεία για δημόσιους χώρους στον Δήμο Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου  06/08/2020 10:50
Η British American Tobacco Cyprus προσέφερε σταχτοδοχεία για δημόσιους χώρους στον Δήμο Λευκωσίας

Η British American Tobacco Cyprus προσέφερε σταχτοδοχεία για δημόσιους χώρους στον Δήμο Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου  06/08/2020 10:50
Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, με σύνθημα «Δίνουμε αξία καθημερινά στην κυπριακή κοινωνία», η British American Tobacco Cyprus προσφέρει 42 σταχτοδοχεία δημόσιας χρήσης στον Δήμο Λευκωσίας.

RELATED ARTICLES


 
Η τοποθέτηση των σταχτοδοχείων έχει ήδη ξεκινήσει σε χώρους υψηλής επισκεψιμότητας στο κέντρο της πόλης, όπως είναι οι κεντρικοί πεζόδρομοι, το νέο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η Λαϊκή Γειτονιά, το νέο Δημαρχείο και η πλατεία Παλιού Δημαρχείου. Η διεύθυνση και το προσωπικό της British American Tobacco συμμετείχαν στην τοποθέτηση των πρώτων σταχτοδοχείων στους πεζοδρόμους Λήδρας και Ονασαγόρου, που έλαβε χώρα στις 28 Ιουλίου 2020.
 
Στόχος της δράσης της εταιρείας ήταν να συμβάλει στις προσπάθειες του Δήμου Λευκωσίας για μια πιο καθαρή πρωτεύουσα. Τα σταχτοδοχεία έχουν επιλεγεί σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της τοπικής Αρχής και τις τεχνικές προδιαγραφές των σημείων όπου τοποθετούνται.
 
Εκ μέρους της British American Tobacco Cyprus, ο Country Manager, κ. Μάριος Αργυρίδης, δήλωσε: «Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθημερινή επιχειρηματική δράση και λειτουργία της British American Tobacco και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, στοχεύουμε πάντα να δρούμε ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, συνεισφέροντας σε κάθε τοπική κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε με σκοπό να προσφέρουμε Ένα Καλύτερο Αύριο. Αναγνωρίζοντας τη σημαντική αξία και τις προοπτικές που προσδίδει στη Λευκωσία το μεγάλο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης, στο οποίο στεγαζόμαστε και εργαζόμαστε και εμείς, θελήσαμε να συμβάλουμε δημιουργικά και ουσιαστικά σε αυτό το εγχείρημα, στηρίζοντας το έργο καθαριότητας της πρωτεύουσας».
 
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ευχαρίστησε τη διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας για τη χορηγία και την εθελοντική συμμετοχή τους στην τοποθέτηση των σταχτοδοχείων, σημειώνοντας πως η συνεργασία των τοπικών αρχών με τους επιχειρηματικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στη Λευκωσία αποτελεί καλή πρακτική για αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών της πόλης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η British American Tobacco Cyprus, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διατηρεί, διακρίνεται για τις ποικίλες δράσεις κοινωνικής προσφοράς που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, στηρίζοντας ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις όπως ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός και η Αγία Σκέπη. Επίσης, η εταιρεία σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας επιχορήγησε στο πρόσφατο παρελθόν το κόστος δενδροφύτευσης και αγοράς οργάνων εκγύμνασης εξωτερικού χώρου που τοποθετήθηκαν σε δημόσιους χώρους πρασίνου της Λευκωσίας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας