Ο Θανάσης Λάλας ζωγραφίζει για τα Μωρά Θαύματα

Δελτίο Τύπου  06/07/2020 16:00
Ο Θανάσης Λάλας ζωγραφίζει για τα Μωρά Θαύματα

Ο Θανάσης Λάλας ζωγραφίζει για τα Μωρά Θαύματα

Δελτίο Τύπου  06/07/2020 16:00
Ένα θαυμαστό κόσμο γεμάτο χρώματα και σχήματα αφιερώνει ο Θανάσης Λάλας στα Μωρά Θαύματα. Ο διεθνούς φήμης εικαστικός, μετά την επιτυχία του στις ΗΠΑ, ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε μια σειρά ζωγραφικών έργων για την ενίσχυση του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα. Τα έργα φιλοξενεί η Alpha C K Art Galery.

RELATED ARTICLESΤα εγκαίνια της φιλανθρωπικής έκθεσης υπό τον τίτλο «Ο Θανάσης Λαλάς ζωγραφίζει για τα Μωρά Θαύματα» πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη  1η Ιουλίου υπό την αιγίδα του ‘Εντιμου Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διατίθενται προς πώληση μπλουζάκια περιορισμένης έκδοσης (limited edition t-shirts), που φιλοτέχνησε ειδικά για την εκδήλωση ο καλλιτέχνης. 

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων τέχνης και όλες οι εισπράξεις από τα μπλουζάκια (t-shirts) θα προσφερθούν στον Σύνδεσμο ως δωρεά από τον καλλιτέχνη. 

Διεύθυνση: Alpha C K Art Gallery: Λεωφ. Μακαρίου & Παπανικολή 3, Λευκωσία.
Ώρες Λειτουργίας:  Τρίτη-Παρασκευή 10:00-13:00, 17:00-19:00, Σάββατο 10:00-13:00 και κατόπιν ραντεβού.
Διάρκεια έκθεσης: 1-10 Ιουλίου 2020.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 22751325 (για προγραμματισμένα ραντεβού) και 96820000 (για εξασφάλιση t-shirt).
Διαχρονικός Υποστηρικτής: Delema McCann Cyprus

Υποστηρικτές: Α.J Vouros Ltd, RSVP Events και Occhio Catering.

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα ευχαριστεί την Alpha C.K. Galery, τους χορηγούς και υποστηρικτές καθώς και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση και στήριξε τα Μωρά Θαύματα.

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα είναι μια μη κυβερνητική φιλανθρωπική οργάνωση με πρωταρχικό στόχο την αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, στη Λευκωσία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο και με βάση Διεθνή Πρότυπα. Αρχή του Συνδέσμου είναι κάθε μωρό όσο μικρό και αν γεννηθεί αξίζει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή του. Αποστολή του είναι τα μωρά θαύματα να έχουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για να βγουν νικητές. Ευθύνη του είναι να στηρίζει, να ενημερώνει και να καθοδηγεί τις οικογένειες που βιώνουν την πρόωρη γέννηση ενός μωρού και να ευαισθητοποιεί την κοινωνία για τα θέματα που αφορούν την προωρότητα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας