Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν τους μουσικούς της Κύπρου!

Με το μήνυμα «Ζήσε την μαγεία της μουσικής!» και με μια σειρά μουσικών εμφανίσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται στους χώρους των καταστημάτων τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν τους μουσικούς της Κύπρου, ενισχύοντας παράλληλα την εμπειρία αγορών των πελατών τους. Οι καλλιτέχνες που φιλοξενούνται παίζουν ζωντανά, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους σε μουσικά μονοπάτια, με αγαπημένα τραγούδια και χαλαρή διάθεση.
 
Οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία, σε καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε όλες τις επαρχίες. Η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ θετική, καθώς η μουσική δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και απελευθερώνει συναισθήματα χαράς σε μικρούς και μεγάλους.
 
Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι η στήριξη των καλλιτεχνών της μουσικής σκηνής της Κύπρου. Ενισχύοντας τους ταλαντούχους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα της μουσικής, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίνουν παράλληλα την ευκαιρία στον κόσμο που κάνει τις αγορές του να περάσει μερικές ευχάριστες στιγμές και να απολαύσει ποιοτική μουσική.
 
Κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων, τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Οι εμφανίσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, 11:00-13:00. Αυτό το Σάββατο, 30/05/2020,  μπορείτε να απολαύσετε ζωντανή μουσική στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Ακρόπολης, Λάρνακας (Κεντρικό), Κιτίου, Πολεμιδίων, Καψάλου, Λινόπετρας και Πάφου

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor