Η Famous Sports συνεχίζει να προσφέρει στο νοσηλευτικό προσωπικό της Κύπρου

Δελτίο Τύπου  26/05/2020 12:45
Η Famous Sports συνεχίζει να προσφέρει στο νοσηλευτικό προσωπικό της Κύπρου

Η Famous Sports συνεχίζει να προσφέρει στο νοσηλευτικό προσωπικό της Κύπρου

Δελτίο Τύπου  26/05/2020 12:45
Η εταιρεία Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών στην Κύπρο καθώς και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Famous Sports, της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κύπρο, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τους ήρωες της πρώτης γραμμής, τους νοσηλευτές μας.

RELATED ARTICLES


 
Η Famous Sports χάρισε συνολικά 61 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια σε νοσηλευτές που εργάζονται ακούραστα.
 
Συγκεκριμένα, η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ στις 4 Μαΐου 2020 παρέδωσε συνολικά 31 ζευγάρια αθλητικά, λευκά κλασσικά παπούτσια Reebok στους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου.
 
Στις 21 Μαΐου 2020 η Α. Μ. Παπακυριακού Λτδ για ακόμη μία φορά στήριξε τις προσπάθειες των νοσηλευτών χαρίζοντας 30 ζευγάρια αθλητικά, λευκά κλασσικά παπούτσια Reebok στους νοσηλευτές του Mediterranean Hospital of Cyprus.
 
Για την παράδοση των παπουτσιών εκ μέρους του Mediterranean Hospital of Cyprus παρευρέθηκαν η κα. Μαρία Λούκα, Νοσηλεύτρια Πρώτων Βοηθειών, ο κος. Ανδρέας Ανδρέου, Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο κος. Χρύσανθος Γεωργίου, Νοσηλευτής Πρώτων Βοηθειών, η κα. Χριστίνα Αραβή, Λειτουργός Ανάπτυξης Εργασιών, η κα. Κατερίνα Σταυρινού, Προϊστάμενη Γραμματειακού Προσωπικού, η κα. Μαρία Παναγιώτου, Λειτουργός Ανθρωπίνου Δυναμικού και ο κος. Νίκος Νικόπουλος, Retail Manager των Famous Sports.
  
Η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ έχει ως αρχή της να συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία προσφέροντας όπου και όποτε είναι εφικτό, με βασικό στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
 
«Θέλουμε και προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με πρώτο σταθμό το Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Λευκωσία και δεύτερο το Mediterranean Hospital στην Λεμεσό θελήσαμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής λέγοντάς τους ένα μεγάλο ευχαριστώ» δήλωσε η κα. Σόφη Παπακυριακού, Γενική Διευθύντρια της Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία Α.Μ. Παπακυριακού, καλέστε στο τηλέφωνο + 357 2245 5500 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.famousports.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας