Πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» από το Σοφία για τα Παιδιά

Δελτίο Τύπου  25/05/2020 12:30
Πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» από το Σοφία για τα Παιδιά

Πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» από το Σοφία για τα Παιδιά

Δελτίο Τύπου  25/05/2020 12:30
Το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Σοφία για τα Παιδιά παρέχει φρεσκομαγειρεμένο μεσημεριανό φαγητό σε παιδιά 16 ολοήμερων δημοτικών σχολείων σε όλη την Κύπρο. Το πρόγραμμα έχει ανασταλεί μαζί με την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων επηρεάζοντας ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπήρχε στις κοινότητες που επωφελούνται από αυτό. 

RELATED ARTICLES

 
 
Το Σοφία για τα Παιδιά αποφάσισε να δράσει στηρίζοντας τις οικογένειες των παιδιών αυτών με την παροχή τροφίμων. Στα πακέτα που δίνονται από τον οργανισμό περιλαμβάνονται ξηρά τροφή και είδη πρώτης ανάγκης όπως όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κονσέρβες, χαρτί υγείας κ.α. Η δράση αυτή ξεκίνησε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες στις 9 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 18 Μαΐου, προσφέροντας βοήθεια σε περίπου 500 οικογένειες σε όλη την Κύπρο. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη από τη Διεύθυνση και το Σύνδεσμο Γονέων του κάθε σχολείου που βοήθησαν στο διαχωρισμό των προϊόντων και στη διανομή των πακέτων στις οικογένειες. 
 
Σε αυτή την προσπάθεια του, το Σοφία για τα Παιδιά βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από διάφορες εταιρείες που στήριξαν την κίνηση αυτή παρέχοντας δωρεάν μεγάλες ποσότητες τροφίμων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τις Argosy Trading LTD, Mitsides LTD, Frou Frou Biscuits, Vassos Eliades LTD, Tryfon Tseriotis LTD, Harco Trading LTD, Anemos Hygiene Services Group, Α. Soleas & Son, Christodoulides Bros και τις υπεραγορές Άλφα Μέγα, SPAR και SMART. Χωρίς τη στήριξή τους δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η πιο πάνω πρωτοβουλία αφού όλες οι εκδηλώσεις και οι ευκαιρίες του οργανισμού για συλλογή χρημάτων έχουν σταματήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους από καρδιάς.  
 
2
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας