Πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» από το Σοφία για τα Παιδιά

Το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Σοφία για τα Παιδιά παρέχει φρεσκομαγειρεμένο μεσημεριανό φαγητό σε παιδιά 16 ολοήμερων δημοτικών σχολείων σε όλη την Κύπρο. Το πρόγραμμα έχει ανασταλεί μαζί με την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων επηρεάζοντας ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπήρχε στις κοινότητες που επωφελούνται από αυτό.  
 
Το Σοφία για τα Παιδιά αποφάσισε να δράσει στηρίζοντας τις οικογένειες των παιδιών αυτών με την παροχή τροφίμων. Στα πακέτα που δίνονται από τον οργανισμό περιλαμβάνονται ξηρά τροφή και είδη πρώτης ανάγκης όπως όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κονσέρβες, χαρτί υγείας κ.α. Η δράση αυτή ξεκίνησε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες στις 9 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 18 Μαΐου, προσφέροντας βοήθεια σε περίπου 500 οικογένειες σε όλη την Κύπρο. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη από τη Διεύθυνση και το Σύνδεσμο Γονέων του κάθε σχολείου που βοήθησαν στο διαχωρισμό των προϊόντων και στη διανομή των πακέτων στις οικογένειες. 
 
Σε αυτή την προσπάθεια του, το Σοφία για τα Παιδιά βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από διάφορες εταιρείες που στήριξαν την κίνηση αυτή παρέχοντας δωρεάν μεγάλες ποσότητες τροφίμων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τις Argosy Trading LTD, Mitsides LTD, Frou Frou Biscuits, Vassos Eliades LTD, Tryfon Tseriotis LTD, Harco Trading LTD, Anemos Hygiene Services Group, Α. Soleas & Son, Christodoulides Bros και τις υπεραγορές Άλφα Μέγα, SPAR και SMART. Χωρίς τη στήριξή τους δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η πιο πάνω πρωτοβουλία αφού όλες οι εκδηλώσεις και οι ευκαιρίες του οργανισμού για συλλογή χρημάτων έχουν σταματήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους από καρδιάς.  
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor