Δωρεά ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού από την EUROBANK Κύπρου

Δελτίο Τύπου  07/04/2020 17:30
Δωρεά ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού από την EUROBANK Κύπρου

Δωρεά ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού από την EUROBANK Κύπρου

Δελτίο Τύπου  07/04/2020 17:30

Η EUROBANK Κύπρου, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ρίχνεται δυναμικά στη μάχη ενάντια του ιού που δίνει σύσσωμη η κυπριακή κοινωνία, προσφέροντας χρηματικό ποσό ύψους €100.000 για ιατρικές προμήθειες και εξοπλισμό στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς. 

RELATED ARTICLES

Ο κ. Μιχάλης Λούης, Διευθύνων Σύμβουλος της EUROBANK Κύπρου ανέφερε σχετικά: “Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια περίοδο πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα στο σύνολό της και κανένας δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος στην τεράστια προσπάθεια που κάνει, τόσο το κράτος όσο και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά. Η EUROBANK Κύπρου στηρίζει τη μάχη του περιορισμού και εξάλειψης του ιού καθορίζοντας μέτρα για προστασία των πελατών και του προσωπικού της και ταυτόχρονα στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες των ιατρών και νοσηλευτών”.

Η Τράπεζα θέτει ως μέγιστη προτεραιότητά της την υγεία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σ᾽ ολόκληρη την ιατρική κοινότητα που με αυτοθυσία και μεγάλο προσωπικό ρίσκο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ανακούφιση και την ίαση των ασθενών αλλά και την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, εκφράζει σε όλους τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής που παραμένουν ενεργοί και στη θέση τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν το ευρύτερο σύνολο.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας