Δωρεά ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού από την EUROBANK Κύπρου

Η EUROBANK Κύπρου, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ρίχνεται δυναμικά στη μάχη ενάντια του ιού που δίνει σύσσωμη η κυπριακή κοινωνία, προσφέροντας χρηματικό ποσό ύψους €100.000 για ιατρικές προμήθειες και εξοπλισμό στους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς. 

Ο κ. Μιχάλης Λούης, Διευθύνων Σύμβουλος της EUROBANK Κύπρου ανέφερε σχετικά: “Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια περίοδο πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα στο σύνολό της και κανένας δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος στην τεράστια προσπάθεια που κάνει, τόσο το κράτος όσο και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά. Η EUROBANK Κύπρου στηρίζει τη μάχη του περιορισμού και εξάλειψης του ιού καθορίζοντας μέτρα για προστασία των πελατών και του προσωπικού της και ταυτόχρονα στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες των ιατρών και νοσηλευτών”.

Η Τράπεζα θέτει ως μέγιστη προτεραιότητά της την υγεία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σ᾽ ολόκληρη την ιατρική κοινότητα που με αυτοθυσία και μεγάλο προσωπικό ρίσκο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ανακούφιση και την ίαση των ασθενών αλλά και την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, εκφράζει σε όλους τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής που παραμένουν ενεργοί και στη θέση τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν το ευρύτερο σύνολο.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor