Στη μάχη κατά του κορωνοϊού ο Όμιλος SAYWEAR - ZARA Κύπρου

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις σημερινές πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει ο τόπος μας, ο όμιλος SAYWEAR - ZARA Κύπρου αποκλειστικός αντιπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας  καταστημάτων Inditex  (Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear, Berska, Zara Home, Oysho) δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην πολυδιάστατη προσπάθεια και το δύσκολο έργο του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης της δημόσιας υγείας αλλά και της οικονομίας ευρύτερα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Αυτή η αναπάντεχη περιπέτεια μάς καλεί όλους να αναδείξουμε την ατομική και εταιρική μας ευθύνη, τη γενναιότητα και το συλλογικό μας σθένος. Ο Όμιλος SAYWEAR - ZARA Κύπρου στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης και στη μεγάλη μάχη Υγείας που δίνει ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία απέστειλε στον Αξιότιμο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας επιταγή ύψους €100.000 ως μορφή συνεισφοράς / δωρεάς για την άμεση προμήθεια πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού για την ενίσχυση της περίθαλψής αλλά και καλύτερης ιατρικής φροντίδας των συνανθρώπων μας.

Επ’ ευκαιρία εκφράζουμε αμέριστη στήριξη, συμπάθεια και ευγνωμοσύνη στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές που καταβάλουν. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς! Ο Θεός να δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους. 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor