Αγαθά σε ηλικιωμένους από Κύκλο Φιλίας και Εβραική Κοινότητα Κυπρου

Δελτίο Τύπου  02/04/2020 10:47
Αγαθά σε ηλικιωμένους από Κύκλο Φιλίας και Εβραική Κοινότητα Κυπρου

Αγαθά σε ηλικιωμένους από Κύκλο Φιλίας και Εβραική Κοινότητα Κυπρου

Δελτίο Τύπου  02/04/2020 10:47
‘’Ο Κυκλος Φιλιας’’ ιδρύθηκε το 2008 να βοηθάει και να υποστηρίζει παιδιά και ενήλικες με ειδικές ανάγκες όπως και τις οικογένειές τους.
 
Μέρος αυτής της ιδιαίτερης κατάστασης που έχουμε περιέλθει, ο ΄’Κύκλος Φιλίας’’ επεκτείνει τις δραστηριότητες του σε ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ στους ηλικιωμένους ανθρώπους  και τις οικογένειες τους που έχουν ανάγκη και βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση απο την καραντίνα.

Ο ‘ Κύκλος Φιλίας’ σε συνεργασία με την Εβραική Κοινότητα Κυπρου προετοιμάζονται για τις επερχόμενες γιορτές  του Απριλίου δουλεύοντας σκληρά να διασφαλίσουν οτι κάθε οικογένεια,κάθε ηλικιωμένος άνθρωπος έχει όλα τα αγαθά που χρειάζεται για τις γιορτές που ξεκινανε 17 Απριλιου. Κάθε πακέτο βοηθείας περιέχει φαγητό για τις γιορτές, όπως και ιατρική μάσκα και αντισυπτικά.

Αυτα τα πακέτα βοηθείας θα δοθούν πριν τις γιορτές, ώστε να διασφαλίσουμε οτι καθένας θα τα παραλάβει. Είναι σημαντικό όλοι να στεκόμαστε ενωμένοι σε αυτήν την προσπάθεια και να μην μένει κανείς μονος του.
 
13

Για περισσότερη εξυπηρέτηση σχετικα με το Covid-19  στους συνανθρώπους μας, η Εβραική Κοινότητα Κύπρου μαζι με άλλους εθελοντές του Κύκλου Φιλίας βρίσκεται σε όλο το νησί της Κύπρου να εξυπηρετήσει με φρέσκα,ζεστά γεύματα όπως και παράδοση μασκών,γαντιών και ιατρικά αλκολούχα όπου χρειάζεται.

Αν είσαι ηλικιωμένος σε ευπαθείς ομάδες που δεν μπορεί να παρεβρεθεί σε κατάστημα να αγοράσει τις ανάγκες του, η κάποιος που χρειάζεται οικονομική βοήθεια, η Εβραική Κοινότητα Κύπρου είναι παρών για σένα.

Αν γνωρίζεις κάποιον που χρειάζεται φαγητό, ιατρική παρακολούθηση η οτιδήποτε αλλο, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με τον Κύκλο Φιλίας στο 97765453.

Για τις ευπαθείς ομάδες και όσοι άνθρωποι έχουν ανάγκη, η Εβραική Κοινότητα Κύπου και ο Κυκλος Φιλίας  είναι εδώ για σένα.
 
14
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας