#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ!

Δελτίο Τύπου  23/03/2020 19:30
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ!

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ!

Δελτίο Τύπου  23/03/2020 19:30

Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής (ΜΚΤΔ) συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία Μένουμε Σπίτι, με το σύνθημα #Μένουμε Σπίτι, Κρατάμε τις Παραδόσεις και δεν Παραδινόμαστε! 

RELATED ARTICLES

Το μήνυμα της εκστρατείας του ΜΚΤΔ,  το οποίο επενδύει στην αγάπη των Κυπρίων για την πατρίδα και τις παραδόσεις, φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, εφόσον μετρά ήδη   αρκετές χιλιάδες θεάσεις σε λίγες μόνον μέρες. . 
 
Σημειώνεται ότι, το ΜΚΤΔ προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το υλικό του, το οποίο περιλαμβάνει και πέραν των 500 αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών. Μέσα από το πλούσιο υλικό, που είναι καταχωρημένο στη διαδικτυακή διεύθυνση: http://foodmuseum.cs.ucy.ac.cy, μεταφέρονται αρώματα και γεύσεις των παιδικών χρόνων και προσφέρεται η ευκαιρία σε κάθε οικογένεια να μοιραστεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που όλοι είναι σπίτι στιγμές δημιουργικές.

Κάθε εβδομάδα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αναρτώνται νέες συνταγές και τρόποι παρασκευής από διαφορετικά μέρη της πατρίδας μας.
Η εκστρατεία συνεχίζεται, δίνοντας σε όλους το μήνυμα ότι «Μένουμε Σπίτι και υποστηρίζουμε το μέλλον μας, των παιδιών μας, των συνανθρώπων μας και της κοινωνίας».
 
Το ΜΚΤΔ καλεί το κοινό να διαδώσει το μήνυμα, συμβάλλοντας έτσι στη συλλογική προσπάθεια της αυστηρής προσήλωσης στα μέτρα της πολιτείας.
Το ΜΚΤΔ θα βρίσκεται κοντά στο κοινό της Κύπρου, προσφέροντας την ευκαιρία για ένα ταξίδι στον τόπο μας, στα ήθη και στα έθιμα μας μέσα από ξεχασμένες συνταγές, που θα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ!
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ!
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ!
 
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας