Στο πλευρό του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής η Cyta

Κάνοντας πράξη την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στην ικανότητα επικοινωνίας του κάθε ανθρώπου, η Cyta παρέδωσε στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής (ΚΠΠ) ποσό €10.000. Το ποσό ήταν αποτέλεσμα καθιερωμένων χριστουγεννιάτικων προωθητικών ενεργειών του Οργανισμού τις οποίες πραγματοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια,  με στόχο πάντα τη στήριξη του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών του ΚΠΠ.

Οι φετινές Χριστουγεννιάτικες ενέργειες της Cyta έγιναν σε συνεργασία με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία. Συγκεκριμένα, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, μέσα από την πλατφόρμα «post2santa» των Κυπριακών Ταχυδρομείων, την οποία στηρίζει η Cyta τεχνολογικά, έστειλαν ηλεκτρονικά το γράμμα τους στον Άη Βασίλη.  Αυτός με τη σειρά του απάντησε μέσω των Κυπριακών Ταχυδρομείων σε κάθε ένα παιδί, ξεχωριστά. Για κάθε γράμμα που στάλθηκε, η Cyta πρόσφερε €1 για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, με μέγιστο το ποσό των €10.000.

Η παράδοση της επιταγής έγινε από την Πρόεδρο της Cyta, κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου, στον Πρόεδρο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, Δρ. Αργύρη Αργυρίου, παρουσία της Διευθύντριας του Κέντρου κας Πατρούλας Χατζήπαπα, του Υποδιευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων,  κ. Παύλου Παυλίδη και του Διευθυντή Στρατηγικής – Εταιρικής Επικοινωνίας της CYTA, κ. Νίκου Χαραλάμπους. Ο Δρ. Αργυρίου παραλαμβάνοντας την επιταγή εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τη Cyta για τη διαχρονική συνεργασία και τη σημαντική στήριξη της προς το Κέντρο.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor