Στο πλευρό του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής η Cyta

Δελτίο Τύπου  11/03/2020 11:18
Στο πλευρό του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής η Cyta

Στο πλευρό του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής η Cyta

Δελτίο Τύπου  11/03/2020 11:18
Κάνοντας πράξη την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στην ικανότητα επικοινωνίας του κάθε ανθρώπου, η Cyta παρέδωσε στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής (ΚΠΠ) ποσό €10.000. Το ποσό ήταν αποτέλεσμα καθιερωμένων χριστουγεννιάτικων προωθητικών ενεργειών του Οργανισμού τις οποίες πραγματοποιεί εδώ και αρκετά χρόνια,  με στόχο πάντα τη στήριξη του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών του ΚΠΠ.

RELATED ARTICLESΟι φετινές Χριστουγεννιάτικες ενέργειες της Cyta έγιναν σε συνεργασία με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία. Συγκεκριμένα, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, μέσα από την πλατφόρμα «post2santa» των Κυπριακών Ταχυδρομείων, την οποία στηρίζει η Cyta τεχνολογικά, έστειλαν ηλεκτρονικά το γράμμα τους στον Άη Βασίλη.  Αυτός με τη σειρά του απάντησε μέσω των Κυπριακών Ταχυδρομείων σε κάθε ένα παιδί, ξεχωριστά. Για κάθε γράμμα που στάλθηκε, η Cyta πρόσφερε €1 για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, με μέγιστο το ποσό των €10.000.

Η παράδοση της επιταγής έγινε από την Πρόεδρο της Cyta, κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου, στον Πρόεδρο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, Δρ. Αργύρη Αργυρίου, παρουσία της Διευθύντριας του Κέντρου κας Πατρούλας Χατζήπαπα, του Υποδιευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων,  κ. Παύλου Παυλίδη και του Διευθυντή Στρατηγικής – Εταιρικής Επικοινωνίας της CYTA, κ. Νίκου Χαραλάμπους. Ο Δρ. Αργυρίου παραλαμβάνοντας την επιταγή εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τη Cyta για τη διαχρονική συνεργασία και τη σημαντική στήριξη της προς το Κέντρο.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας