Οι κουμπαράδες του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής στις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Την στήριξη τους στο έργο και τις δράσεις του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής δείχνουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με την τοποθέτηση κουμπαράδων του Κέντρου δίπλα στα ταμεία τους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, η οποία ξεκίνησε από τις 16 Φεβρουαρίου και έχει διάρκεια ένα μήνα. Σκοπός είναι η παρότρυνση των καταναλωτών, ώστε να συμβάλουν ενεργά στην ενίσχυση του Κέντρου, δίνοντας του εφόδια για να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του προς τις εγκύους μητέρες και τα νεογνά.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, που αποτελεί μια ιδιωτική πρωτοβουλία για προσφορά υψηλής ποιότητας ανιχνευτικών προγραμμάτων στην κυπριακή κοινωνία, δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να έχουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Το Κέντρο παρέχει αφιλοκερδώς σε όλες τις εγκύους μητέρες και νεογνά τα Προγράμματα του. Συγκεκριμένα, προσφέρει το Πρόγραμμα Προγεννητικού Ελέγχου, που προσφέρεται σε όλες τις εγκύους γυναίκες στο πρώτο τρίμηνο της κύησης, το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών, καθώς και το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών.

Τα Προγράμματα στοχεύουν στην έγκαιρη διάγνωση χρωμοσωμικών ανωμαλιών, στην έγκαιρη διάγνωση ανωμαλιών του μεταβολισμού στα νεογέννητα και στην έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση της συγγενούς βαρηκοΐας, δηλαδή βαρηκοΐας που υπάρχει σε ένα νεογνό στη γέννηση του, αντίστοιχα.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την προσπάθεια προβολής και στήριξης του και φιλοδοξεί για μια μετέπειτα και διαχρονική συνεργασία.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor