H Infocredit Group υποστηρίζει το “ICA Inaugural MENA Regulatory and Financial Crime Compliance”

H Infocredit Group υποστηρίζει το πρώτο συνέδριο του ICA (International Compliance Association) στη περιοχή της Μέσης Ανατολής και βορείου Αφρικής, 1 – 2 Μαρτίου 2020 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 
Το συνέδριο με τίτλο ICA Inaugural MENA Regulatory and Financial Crime Compliance ανοίγει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από την κανονιστική συμμόρφωση. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν θέματα όπως το πως η τεχνολογία αλλάζει το πρόσωπο της κανονιστικής συμμόρφωσης καθώς και μύθοι και αλήθειες γύρω από τα κρυπτονομίσματα. Επιπλέον το συνέδριο θα πλαισιώνεται και από εργαστήρια όπως το «Διακυβέρνηση, Κίνδυνοι και κανονιστική συμμόρφωση»  
 
Στο Συνέδριο θα συναντηθούν ηγέτες της βιομηχανίας από τις παγκόσμιες και περιφερειακές τράπεζες, τα ρυθμιστικά όργανα, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, τις επιχειρήσεις παροχής χρηματικών υπηρεσιών, τις διεθνείς συμβουλευτικές
 
Άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές είναι οι Yeva Gazazyan, CFA, Ph.D., επικεφαλής συμμόρφωσης (FCC & RC), HSBC Bank Armenia CJSC, Dr. Erdal Ozkaya, Επικεφαλής Πληροφοριών και Ασφάλειας Cyber, Standard Chartered Bank, Peter Smith, Διευθύνων Σύμβουλος στρατηγικής, πολιτικής και κινδύνου, Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ντουμπάι (DFSA). και τον Richard Chudzynski, νομικό ηγέτη Προστασίας Δεδομένων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Μέσης Ανατολής, PwC.
 
Περισσότερες Πληροφορίες για το συνέδριο εδώ

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor