Η Πετρολίνα πηγή ενέργειας στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Η Πετρολίνα στηρίζοντας δυναμικά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ θα είναι και φέτος Race Sponsor του Δρόμου Ενέργειας Πετρολίνα 10χλμ.

Επιπλέον, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Πετρολίνα παρουσιάζει την  Petrolina Energy Day, μια από τις μεγάλες παράλληλες διοργανώσεις του Μαραθωνίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 από τις 9:00 π.μ. Μια μέρα γεμάτη ενέργεια με διατροφικές συμβουλές, μουσική και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Αναφερόμενη στη συνεργασία η Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, κ. Γεωργία Λευκαρίτη, τόνισε ότι η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά τον  ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, καθώς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις, που έχει να επιδείξει η Κύπρος στο εξωτερικό, συνεισφέροντας συγχρόνως στην κοινωνία και στηρίζοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Η κ. Λευκαρίτη ανέφερε επίσης ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Πετρολίνα να αποτελεί πηγή ενέργειας στη διαδρομή προς την καταξίωση και την προβολή του τόπου μας διεθνώς.

Ο Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού, Ανδρέας Σπύρου, εξήρε το ρόλο και τη συμβολή της Πετρολίνα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, υποδεικνύοντας παράλληλα πως το γεγονός ότι ο Μαραθώνιος Λεμεσού αποτελεί σημείο αναφοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό, οφείλεται κυρίως στη διαχρονική στήριξη μεγάλων χορηγών, μεταξύ των οποίων και η Πετρολίνα.

Ο Δρόμος Ενέργειας Πετρολίνα 10χλμ αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες διαδρομές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους δρομείς, που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές τους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 7:55 π.μ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο δυτικό μέρος του Μόλου Λεμεσού.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor