Η ΚΕΑΝ επίσημος χορηγός της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) κάτω των 18

Η ΚΕΑΝ, πιστή στην ιστορική της παρουσία και στη μακρόχρονη - πλέον των 70 ετών - επιτυχημένη και δημιουργική συνεισφορά στον τομέα της παραγωγής γνήσιων κυπριακών προϊόντων και φρουτοχυμών, με σεβασμό στο πολυπληθές καταναλωτικό της κοινό επενδύει στην εξέλιξη και στηρίζει πρωτοπόρες πρωτοβουλίες που αφορούν θέματα υγείας, άθλησης και εκπαίδευσης. 

Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΕΑΝ, επιτελώντας σημαντικό έργο κοινωνικής προσφοράς που δίνει φροντίδα στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, ως μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης ενισχύει την υγιεινή ζωή και την άθληση, παρέχοντας εμπράκτως, στήριξη και χορηγία προς την ΚΟΕΑΣ, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου / CAAA. 

Όπως είναι γνωστό, η ΚΟΕΑΣ είναι η Ομοσπονδία που έχει την αποκλειστική ευθύνη της καλλιέργειας, της προαγωγής και της ανάπτυξης του Κλασσικού Αθλητισμού στην Κύπρο, και είναι η μοναδική αναγνωρισμένη Ομοσπονδία στην Κύπρο, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.  

«Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ενίσχυση του κυπριακού αθλητισμού, εκεί όπου οι αθλητικές διοργανώσεις και όλοι όσοι μετέχουν με τον δικό τους ρόλο μέσα σε αυτές, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να μας κάνουν υπερήφανους» δήλωσε o κ. Μάρλο Ευριπίδου, Marketing Manager της ΚΕΑΝ, ανακοινώνοντας την ανάληψη από πλευράς ΚΕΑΝ της επίσημης χορηγίας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων και Αθλητικής Συνάντησης Κύπρου-Ελλάδας 2020, και πρόσθεσε: «Η ΚΕΑΝ, μια καθαρά κυπριακή εταιρεία, έχει εντάξει στον τομέα των χορηγιών που παρέχει, την στήριξη της νέας γενιάς και του αθλητισμού, δίνοντας ικανά ερείσματα στους νεαρούς αθλητές και όλους όσους συμβάλλουν στην τόσο σημαντική προσπάθεια ανάδειξης του υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.  Εμείς στην ΚΕΑΝ  είμαστε φανατικοί οπαδοί του υγιεινού τρόπου ζωής, ενθαρρύνουμε τις φυσικές δραστηριότητες και προωθούμε τον αθλητισμό!».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor