H Medochemie Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος για άλλη μια χρονιά

Το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» 2019, κατέκτησε για δεύτερη χρονιά η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.
 
Η ανώτατη αυτή διάκριση, αποτελεί αναγνώριση και ταυτόχρονα επιβράβευση των συνεχών προσπαθειών της εταιρείας για τη συστηματική και υπεύθυνη λειτουργία της σε θέματα περιβάλλοντος. Η ανάδειξη της Medochemie ως «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος», επιβεβαιώνει επίσης τη δέσμευσή της, για την εφαρμογή περιβαλλοντικά ορθών επιχειρηματικών πρακτικών, καθώς και την αφοσίωση της στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Medochemie προάγει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, μέσα από μια σειρά δράσεων που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των αποβλήτων και τη μείωση των εκπομπών ρύπων, ενώ είναι και συνιδρυτής της Green Dot Κύπρου.
 
Η αξιολόγηση των υποψηφίων έγινε από την Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης, στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, που στηρίζουν το θεσμό των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων.
 
Τα Βραβεία θα απονείμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σε Ειδική Επίσημη Τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor