14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Η φαρμακοβιομηχανία Medochemie στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει δυναμικά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ και καθίσταται Χορηγός και ονοματοδότης του αγώνα δρόμου 5ΚΜ City Race.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, εξαγγέλλοντας τη συνεργασία της εταιρείας με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, εξέφρασε την ικανοποίηση του και διαβεβαίωσε τους διοργανωτές ότι η αρωγή θα είναι διαχρονική.

Η Medochemie, υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης, στηρίζει έμπρακτα προσπάθειες που προωθούν τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες του ως θετικό πρότυπο ζωής, ιδιαίτερα για τους νέους, αλλά και για την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Ο αθλητισμός τόνισε, αποτελεί διαχρονική αξία και δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους. Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, η σημασία του αθλητισμού είναι μεγάλη επεσήμανε ο κ. Χρηστίδης, καθώς στοχεύει στη συστηματική σωματική καλλιέργεια, στην πνευματική και ηθική ανάπτυξη και στην κοινωνικοποίηση.

Ο Medochemie 5ΚΜ ατομικός αγώνας δρόμου, απευθύνεται σε όλους, ενώ αποτελεί ιδανική διαδρομή για νέους δρομείς που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία και την πρόκληση, να δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές τους.

Ο Aγώνας Δρόμου Medochemie 5ΚΜ City Race, θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 8:10 π.μ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο δυτικό μέρος του Μόλου Λεμεσού.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor