Με Πάνο Κιάμο το πάρτι της χρονιάς για τον κόσμο της Remedica

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά εφάμιλλη των επιτυχιών και του μεγέθους της η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία Remedica, με την παρουσία πέραν των 1.300 προσκεκλημένων πραγματοποίησε στο Monte Caputo στη Λεμεσό, το ετήσιο πάρτι του προσωπικού της επ’ ευκαιρία του νέου χρόνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι και γνωστές προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, συνεργάτες καθώς και όλο το προσωπικό της εταιρείας.

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ήταν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης οι οποίοι ξεχώρισαν με την παρουσία τους. Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση των αποτελεσμάτων και επιτευγμάτων της εταιρείας για το 2019 και χαιρετισμό από τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του συγκροτήματος Remedica, Δρ. Μιχάλη Νεοπτολέμου, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό για την απαράμιλλη αφοσίωση, αλλά και την εμπιστοσύνη προς τον ίδιο καθώς και για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της οικονομικής χρονιάς που πέρασε. Επιπλέον, ανέφερε ότι «Οι προσπάθειες που γίνονται, έχουν ως στόχο τη δημιουργία μιας Εταιρείας που να βλέπει το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία, θέτοντας στέρεες βάσεις που να δημιουργούν εμπιστοσύνη για το μέλλον».
 
Στη συνέχεια, όλοι οι εργαζόμενοι με υπηρεσία 20 χρόνων βραβεύθηκαν ως ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά τους στην εταιρεία, ενώ τιμήθηκαν και εξέχουσες επιχειρηματικές προσωπικότητες από το εξωτερικό που αποτελούν σύμμαχοι και συνεργάτες της Remedica τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια. Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον πρόεδρο του ΚΕΒΕ, και τον δρα Νεοπτολέμου ενώ οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ακροβατικά και κλήρωση δώρων. Τέλος, το μουσικό μέρος της βραδιά ξεκίνησε με τραγούδι από την Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαλού και κορυφώθηκε με τη μοναδική ερμηνεία του δημοφιλή καλλιτέχνη Πάνου Κιάμου, ο οποίος με το εντυπωσιακό του πρόγραμμα κράτησε τη διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor