Η ΚΕΑΝ απονέμει την πρώτη υποτροφία στη μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου

Δελτίο Τύπου  19/12/2019 11:40
Η ΚΕΑΝ απονέμει την πρώτη υποτροφία στη μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου

Η ΚΕΑΝ απονέμει την πρώτη υποτροφία στη μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου

Δελτίο Τύπου  19/12/2019 11:40
Η ΚΕΑΝ τιμώντας τη μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ, Διευθύντριας Μάρκετινγκ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της KEAN, σε συνεργασία με το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και το University of West London, δημιούργησε πρόσφατα υποτροφία στο όνομά της, με στόχο να δίνεται η δυνατότητα επιδοτούμενης μεταπτυχιακής εκπαίδευσης σε όλους τους νέους που το επιθυμούν.

RELATED ARTICLES


Στην φετινή απονομή, την υποτροφία έλαβε η Στέφανη Μιχαήλ η οποία ήδη ξεκίνησε τα μεταπτυχιακά της μαθήματα.

Συγκεκριμένα, η υποτροφία σε μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου είναι ύψους €7500 και αφορά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc in Digital Marketing» (12 μήνες Full Time /μήνες Parttime) σε Λευκωσία ή Λεμεσό. Εντάσσεται δε στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΕΑΝ και στην υποχρέωση που η εταιρεία έχει αναλάβει, να προάγει τους δεσμούς της κυπριακής κοινωνίας υποστηρίζοντας τη γνώση και προωθώντας τους νέους σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Η αξιομνημόνευτη Εύη Παπαδοπούλου, υπήρξε διακεκριμένη επαγγελματίας, έγκριτο μέλος της κυπριακής κοινωνίας, και επί σειρά ετών πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου και πρόεδρος της Europa Donna Ευρώπης, και ανέπτυξε πολύπλευρη φιλανθρωπική δράση στηρίζοντας δυναμικά σημαντικές πρωτοβουλίες με στόχο την εκπαίδευση και επιμόρφωση των νέων. 

Η υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου», που ήδη έχει καταστεί θεσμός στα κυπριακά εκπαιδευτικά δρώμενα αντικατοπτρίζει, εξίσου, την πάγια θέση της ΚΕΑΝ να προάγει την εκπαίδευση και να στηρίζει τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας