Polykarpou HRD: Μια ξεχωριστή βραδιά με Gala Dinner!

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά με Gala Dinner, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επαγγελματικοί συνεργάτες και τα μέλη που αποτελούν την ομάδα της Polykarpou HRD, στο ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. 
 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της εταιρείας, κ. Πόλυς Πολυκάρπου ο οποίος καλωσόρισε εγκάρδια όλους τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας τις βαθιές ευχαριστίες τόσο για την παρουσία τους στο δείπνο, όσο και για την άψογη συνεργασία και την αμοιβαία εκτίμηση που διέπει τις σχέσεις της Polykarpou HRD με όλους τους επαγγελματικούς της συνεργάτες.
 
 
Στο Δείπνο παρευρέθηκαν στελέχη επιχειρήσεων - συνεργατών, με την πλειοψηφία να προέρχονται από Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, σε ρυθμούς ζωντανής τζαζ μουσικής και με τη συμβολή της “Fresh Events” στη διακόσμηση, οι καλεσμένοι εκτίμησαν ιδιαιτέρως τις γαστρονομικές δημιουργίες και την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου.
 
 
Η Polykarpou HRD, είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, η οποία αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση προσφέροντας λύσεις και καθοδήγηση σε θέματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και την διαχείριση του προσωπικού.
 
 
Αιχμή του δόρατος, παραμένει η προσφορά υψηλού επιπέδου προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ξεχωριστές ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης.
 
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Cyprus Ηospitality Educational Institute”, το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Polykarpou HRD που είναι εξειδικευμένο στα προγράμματα Φιλοξενίας, είναι αντιπρόσωπος του American Hotel & Lodging Educational Institute (AH&LEI) στην Κύπρο, προσφέροντας τόσο εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις, όσο και το Δίπλωμα Ειδίκευσης 5 Μαθήματων.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor