GLENLIVET CAPTAIN’S RESERVE

Το απόλυτο single malt whisky The Glenlivet κυκλοφόρησε πρόσφατα και στην Κύπρο το νέο Captain’s Reserve που χάρη στο μοναδικό του φινίρισμα προσφέρει μια νέα γευστική εμπειρία στους λάτρεις του  sinlge malt Σκωτσέζικου ουίσκι. Όπως οι τελευταίες πινελιές ενός καλλιτέχνη μπορούν να οδηγήσουν σε ένα εναλλακτικό αλλά δημιουργικά ενδιαφέρον ταξίδι, έτσι και το The Glenlivet έχει δημιουργήσει έναν πλούσιο και καινοτόμο συνδυασμό γεύσεων, με την παραγωγή του νέου single malt, Captain’s Reserve, σε βαρέλια κονιάκ.
 
Το Captain’s Reserve διατηρεί την καινοτόμα παράδοση του brand, ως αποτέλεσμα μιας μακράς και περιεκτικής μελέτης και πειραματισμού. Η εισαγωγή του κονιάκ στη διαδικασία φινιρίσματος, οδηγεί σε μια εκπληκτική, μοναδική βύνη που δανείζεται τη γεύση του κονιάκ και την παντρεύει αρμονικά, με το ευδιάκριτο στυλ της περιοχής του Speyside της Σκωτίας, που θεωρείτε η «καρδιά» της απόσταξης των malts whiskies, αφού εκεί είναι διασκορπισμένα και τα περισσότερα αποστακτήρια γνήσιων Scotch Whisky. Το βαρέλι, μέσα στο οποίο είχε ωριμάσει κονιάκ προηγουμένως, προσθέτει μια πλούσια γεύση σταφίδας που συνδυάζεται άψογα με την κρεμώδη και φρουτώδη απαλότητα του The Glenlivet.
 
Το Captain’s Reserve αποτείνει φόρο τιμής προς τον καπετάνιο William Smith Grant, δισέγγονο του ιδρυτή του The Glenlivet, George Smith, του οποίου το όνομα κοσμεί κάθε μπουκάλι. Ο καπετάνιος πολέμησε στον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο στη Γαλλία, και πάλεψε για το The Glenlivet, καταφέρνοντας να διατηρήσει ζωντανή την εταιρεία μέσα από τα δύσκολα χρόνια της ποτοαπαγόρευσης, και έπειτα να επαναφέρει και να επανατοποθετήσει δυναμικά το Σκωτσέζικο ουίσκι στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.
 
«Γνωρίζουμε ότι οι λάτρεις του ουίσκι και συγκεκριμένα του Single Malt, είναι όλο και πιο ανοικτοί σε νέες, ενδιαφέρουσες γεύσεις», σχολιάζει ο Alan Winchester, ο Master Distiller  του The Glenlivet. «Έτσι, αποφασίσαμε να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε κάτι τολμηρό αλλά συναρπαστικό, για να διεγείρουμε τους γευστικούς κάλυκες των φίλων του The Glenlivet».
 
Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του The Glenlivet, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor