Ένα διαδραστικό τεστ αυτοαξιολόγησης στην ψηφιακή πλατφόρμα του Youth Empowered της Αφοί Λανίτη

Το Youth Empowered, ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας της νέας γενιάς που προσφέρει δωρεάν η Αφοί Λανίτη, δίνει τη δυνατότητα ενός διαδραστικού τεστ αυτοαξιολόγησης, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα http://www.youthempowered.com.cy/.

Στόχος του προγράμματος που εγκαινιάστηκε το 2017 είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας της νέας γενιάς, μέσα από τη βελτίωση των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Η εταιρεία φιλοδοξεί να δώσει σε 3 χιλιάδες άνεργους νέους, ηλικίας 18 – 30 ετών, τις απαραίτητες ευκαιρίες δικτύωσης για να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος έγιναν συνεργασίες σε εθελοντική βάση με εταιρείες, φορείς και οργανισμούς, με τη συμβολή των οποίων χτίστηκε ένα δυναμικό και αποτελεσματικό δίκτυο ανθρώπων και επαφών για να αποτελέσει τον μέντορα της νέας γενιάς της Κύπρου. Tο Youth Empowered μετρά ήδη δύο επιτυχημένα Physical Trainings στη Λεμεσό και τη Λευκωσία, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα πλάνα της Αφοί Λανίτη για το 2020. 

Η ψηφιακή πλατφόρμα www.youthempowered.com.cy είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως πτυχίων και εμπειρίας. Συμμετέχοντας κανείς σε αυτή έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει, με τη μορφή e-learning, προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, λαμβάνοντας καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς, που συμμετέχουν εθελοντικά σε ρόλο μέντορα. Επιπλέον, στους χρήστες δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το αξιόλογο διαδραστικό gamified τεστ αυτοαξιολόγησης της Owiwi εντελώς δωρεάν.

Το τεστ αυτοαξιολόγησης, «μιλάει» στη γλώσσα των νέων μιας και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η gamified μορφή του που βοηθά τους νέους υποψηφίους να αξιολογήσουν τις ικανότητες τους προετοιμάζοντας τους για την αγορά εργασίας. Το άκρως δημιουργικό τεστ αυτοαξιολόγησης θα ωθήσει τους υποψηφίους να ανακαλύψουν τα πραγματικά τους ταλέντα και να τα αναδείξουν μέσα από το παιχνίδι. Ολοκληρώνοντας όλα τα στάδια, οι υποψήφιοι αποκτούν το προσωπικό τους πιστοποιητικό που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο βιογραφικό τους στο LinkedIn.

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα του Youth Empowered http://www.youthempowered.com.cy/, αναπτύξτε τις δεξιότητές σας και προετοιμαστείτε δυναμικά για την αγορά εργασίας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor