“Αξία Ζωής”… με γεύση Χριστουγέννων!

Μία γιορτινή εκδήλωση αγάπης και προσφοράς, έρχεται κοντά μας, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ο Όμιλος Πηλακούτα φιλοξενεί τη Θεραπευτική Κοινότητα Αγίας Σκέπης, στο νέο πρωτοποριακό χώρο του, Char. Pilakoutas Showcase (Λεωφόρος Λεμεσού 114, Λευκωσία). H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πολλά από τα εκλεκτά προϊόντα βιολογικής παραγωγής της Κοινότητας, όπως ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, μέλι και πολλά άλλα.
Φυσικά δε θα λείψουν και τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως μελομακάρονα, Christmas Cakes, αλλά και το γνωστό πλέον Χριστουγεννιάτικο Καλάθι «Αγία Σκέπη». Μια ιδανική ευκαιρία, λοιπόν, για να επιλέξετε ξεχωριστά προϊόντα από τη μεγάλη γκάμα της Θεραπευτικής Κοινότητας Αγίας Σκέπης είτε για εσάς, είτε για να τα προσφέρετε ως δώρα στους αγαπημένους σας.  

Τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνουν ζεστά ροφήματα, όπως τσάι ή ζεστή σοκολάτα, νόστιμα νηστίσιμα τσιμπήματα και ζεστή σούπα κολοκύθας. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και καλλιτεχνικό μέρος. Το εργαστήριο τέχνης του νεοσύστατου Κέντρου Εφήβων, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό τους πίνακές του. Επιπλέον τα μέλη του Κέντρου Εφήβων και της Θεραπευτικής Κοινότητας, θα επενδύσουν  μουσικά την εκδήλωση. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρο ένα κιβώτιο γεμάτο με εποχιακά βιολογικά φθαρτά, αποκλειστικής παραγωγής των μελών της Κοινότητα Αγίας Σκέπης.

Ο Όμιλος Πηλακούτα, με την πρωτοβουλία ΄Αξία Ζωής', διατηρεί μια διαχρονική συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Αγίας Σκέπης. Στόχος είναι να υποστηριχθεί το έργο του Συνδέσμου και η μάχη κατά των ναρκωτικών.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor