AstroBank: Παρουσιάζει το διάσημο μιούζικαλ «CATS»

Tο «CATS», ένα από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, παρουσιάζει αυτά τα Χριστούγεννα η AstroBank σε συνεργασία με το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Το μουσικό αριστούργημα του Andrew Lloyd Webber, το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο του T. S. Eliot έρχεται στην Κύπρο για οκτώ μοναδικές παραστάσεις, που θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2020. 

Οι παραστάσεις θα συνοδεύονται από την Ορχήστρα Θεάτρου «The West End» του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό  υπερθέαμα, με επιβλητικά σκηνικά, κλασικά τραγούδια, εντυπωσιακή χορογραφία και ακροβατικά νούμερα που κόβουν την ανάσα.  Το έργο παρουσιάζεται στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου στην αγγλική γλώσσα.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης σημείωσε πως ανέκαθεν η τέχνη είχε τη δυνατότητα να προσφέρει στον άνθρωπο νέες εμπειρίες, ιδέες και συγκινήσεις, ενισχύοντας την ανάπτυξη του πνευματικού του επιπέδου. «Ιδιαίτερα στη σύγχρονη εποχή, όπου στην καθημερινότητά μας κυριαρχούν οι γρήγοροι ρυθμοί και οι αυξανόμενες υποχρεώσεις, η τέχνη αποκτά ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Είναι σημαντικό η τέχνη να είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό», σημείωσε. Πρόσθεσε ακόμη πως «στην πολυετή της παρουσία στην Κύπρο, η AstroBank κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση των πολιτών όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και για τη σημαντική κοινωνική της δράση. Ως ένας υπεύθυνος οργανισμός, στηρίζει έμπρακτα, μέσα από διάφορες ενέργειες, τον άνθρωπο, την κοινωνία, τον πολιτισμό, την παιδεία και το περιβάλλον». 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.pattihio.com.cy/el/2019/08/10/cats/

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor