Τα Χριστούγεννα μπήκαν για τα καλά στο Nicosia Mall

Με μια εκθαμβωτική, γιορτινή διακόσμηση και το πνεύμα των Χριστουγέννων να είναι διάχυτο σε όλο τον χώρο, το Nicosia Mall φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικό του δέντρο, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το κατάμεστο από επισκέπτες Nicosia Mall, πραγματοποίησε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με παρουσιάστριες την Έβελυν Καζαντζόγλου και την Χαριτίνη Ηλιάδου. Τη στιγμή της φωταγώγησης, του ύψους 10 μέτρων δέντρου, βρέθηκε μαζί τους και ο Πρόεδρος του Δ.Σ του εμπορικού κέντρου κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Η εορταστική ατμόσφαιρα εμπλουτίστηκε από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια. Την αρχή της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης σηματοδότησαν με τα κρουστά τους οι μικροί τυμπανιστές από το Μουσικό Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ ακολούθησε η φιλαρμονική του Δήμου Στροβόλου και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με τις μελωδίες της, ανεβάζοντας τη χριστουγεννιάτικη διάθεση στα ύψη. 

 

Πράγματι, στο Nicosia Mall η χριστουγεννιάτικη περίοδος γίνεται incredible. Το ‘Εργαστήρι Ξωτικών’ θα καλωσορίζει τους μικρούς επισκέπτες για μια σειρά από διάφορες δραστηριότητες κάθε σαββατοκύριακο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Από την 21η Δεκεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, το ‘Εργαστήρι Ξωτικών’ θα δέχεται καθημερινά τα παιδιά από τις 15:00-18:00.

Το ημερολόγιο των γιορτών, ωστόσο, συμπεριλαμβάνει και άλλες συναρπαστικές, παιδικές δραστηριότητες, όπως την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη στο Nicosia Mall, στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου. Αυτές τις τρεις μέρες, από τις 16:00-19:00, ο Άγιος Βασίλης θα δέχεται τις επιθυμίες για τα δώρα των μικρών παιδιών και θα φωτογραφίζεται μπροστά από το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τη ζεστασιά των ημερών θα συμπληρώνουν οι χριστουγεννιάτικες χορωδίες κάθε Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα για τον μήνα Δεκέμβριο.
 

 

Ζήστε και εσείς τις γιορτές των Χριστουγέννων, στην καλύτερη εκδοχή τους στο Nicosia Mall. Ελάτε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας και γεμίστε  τις μέρες σας με χαρά, ψώνια, απολαυστικές γεύσεις και στιγμές ζεστασιάς με τους αγαπημένους σας. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.nicosiamall.com, καθώς και στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor