Πολύχρωμος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής από το Dixan

Δελτίο Τύπου  15/11/2019 10:50
Πολύχρωμος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής από το Dixan

Πολύχρωμος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής από το Dixan

Δελτίο Τύπου  15/11/2019 10:50

H Henkel και το Dixan διοργανώνουν για ακόμη μια φορά μια πρωτότυπη ενέργεια για τους μικρούς τους φίλους! Συγκεκριμένα, το Dixan διοργανώνει διαγωνισμό με θέμα, «μια χαρούμενη ανοιξιάτικη μπουγάδα» και προτρέπει τους γονείς να παρακινήσουν τα παιδιά τους να ανοίξουν τα φτερά της δημιουργικότητας τους και να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους ζωγραφίζοντας μοναδικά σχέδια.

RELATED ARTICLES


Το παιδί με το καλύτερο σχέδιο και την πιο δημιουργική ζωγραφιά θα έχει την χαρά να δει το έργο του να διακοσμεί την ανοιξιάτικη συσκευασία του αγαπημένου απορρυπαντικού. Παράλληλα, οι πρώτοι 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα παιδικό ποδήλατο για χαρούμενες και ξέγνοιαστες βόλτες, ενώ στους επόμενους 10 νικητές το Dixan θα χαρίσει από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα Public.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό ζωγραφικής έχουν παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 12 ετών, τα οποία έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τα έργα τους από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.
 

dixankathariotittas2

Τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος μέσα από την ιστοσελίδα www.dixancolorcontest.com, στην οποία οι γονείς μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά και να τυπώσουν τον ειδικό καμβά στον οποίο τα παιδιά θα ζωγραφίσουν. Παράλληλα, η ειδική φόρμα ζωγραφικής θα είναι διαθέσιμη και στους διαδρόμους των υπεραγορών που βρίσκονται τα προϊόντα Dixan. Οι νικητές θα επιλεχθούν από ειδική κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει όλες τις ζωγραφιές.

Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επισκεφτούν το The Mall of Cyprus, στις 23-24/11 και 30/11-1/12 από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, όπου θα στηθεί ένα πολύχρωμο και διασκεδαστικό εργαστήρι ζωγραφικής. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα βρίσκεται η ομάδα του Dixan η οποία θα βοηθά τα παιδιά με τις ζωγραφιές τους και θα χαρίζουν δωράκια.

Δηλώστε τα παιδιά σας στον διαγωνισμό ζωγραφικής του Dixan και αφήστε τα να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους στο χαρτί!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας