Η PumaPay ένας από τους χορηγούς DECENTRALIZED 2019

Δελτίο Τύπου  05/11/2019 16:25
Η PumaPay ένας από τους χορηγούς DECENTRALIZED 2019

Η PumaPay ένας από τους χορηγούς DECENTRALIZED 2019

Δελτίο Τύπου  05/11/2019 16:25
Η PumaPay, η πρώτη εταιρεία που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα πληρωμών βασισμένο στη τεχνολογία blockchain, είναι υπερήφανός χορηγός του DECENTRALIZED 2019. Το κορυφαίο συνέδριο blockchain της Ευρώπης διεξάχθηκε μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου. 

RELATED ARTICLES


 
Μεταξύ των φετινών κορυφαίων ομιλητών ήταν ο CEO της PumaPay, Yoav Dror.  Η PumaPay εισήγαγε για πρώτη φορά αποκεντρωμένες (decentralized) πληρωμές συνδρομών στο blockchain τον Οκτώβριο του 2018 και ξεκίνησε πρόσφατα να προσφέρει το ολοκληρωμένο σύστημα πληρομών με κρυπτονομίσματα για επιχειρήσεις.
 
2


Περισσότερες από 100 εταιρείες επιλέξαν να συνεργαστούν με την PumaPay.  Η εταιρεία συνδυάζει την ευελιξία και την ευκολία που προσφέρει η πιστωτική κάρτα με τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας blockchain. Στην Αθήνα, παρουσιάστηκε ο τρόπος με τον οποίο η PumaPay βοηθά και υποστηρίζει την υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων και πολλά άλλα.

3


Το DECENTRALIZED διοργανώνεται από το Institute For the Future (IFF) του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας (UNIC), στο πλαίσιο της ευρύτερης ενασχόλησης του Πανεπιστημίου με την τεχνολογία blockchain, σε θέματα εκπαίδευσης, έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης. Η PumaPay είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του IFF.

4

 
Ο CEO της PumaPay, Yoav Dror, δήλωσε: «Το σύστημα πληρομών που έχουμε αναπτύξει και εμείς σαν εταιρεία είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε εταιρείες που θέλουν να προσεφέρουν κρυπτονομίσματα ως μέσα πληρωμής. Το DECENTRALIZED είναι το καταλληλότερο μέσο  για να παρουσιάσουμε το προϊόν μας, το οποίο προσφέρει τις πιο συνηθισμένες συναλλαγές όπως επαναλαμβανόμενες (recurring) πληρωμές, top-up, pay-per-use και pay-per-time στο  blockchain για καθημερινές πληρωμές.»
 
Η PumaPay
 
Η PumaPay προσφέρει στην αγορά ένα πρωτοποριακό  σύστημα πληρωμών με κρυπτονομίσματα με την ειδική εφαρμογή (application) για το κινητό και online εφαρμογές όπως τοBusiness Console και PumaPay Pride. Η βασική μας καινοτομία είναι ότι συνδυάζουμε την ευελιξία και την ευκολία χρήσης τον πιστωτικών καρτών με τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας blockchain. Το πρωτόκολλό PullPayment αντιστρέφει τη μηχανική της συναλλαγής και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να «τραβούν» (pull) τα χρήματα από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (electronic wallets) των πελατών βάσει των όρων έξυπνων συμβολαίων (smart contracts). Σήμερα έχουμε πέντε διαφορετικά  μοντέλα χρέωσης και θα προσθέσουμε και άλλα στο μέλλον. Το πρωτόκολλο PullPayment είναι πολύ ευέλικτο και δίνει σε όλες τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να καθορίσει τα μοντέλα χρέωσης με οποιαδήποτε  επιχειρηματική λογική.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε της ιστοσελίδα https://pumapay.io ή να επικοινωνήσετέ με email στο pr@pumapay.io.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας