Τα καταστήματα Beauty Line στηρίζουν και φέτος την Europa Donna Κύπρου  

Δελτίο Τύπου  23/10/2019 17:00
Τα καταστήματα Beauty Line στηρίζουν και φέτος την Europa Donna Κύπρου  

Τα καταστήματα Beauty Line στηρίζουν και φέτος την Europa Donna Κύπρου  

Δελτίο Τύπου  23/10/2019 17:00
Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την παράδοση επιταγής στην Europa Donna Κύπρου. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Beauty Line Σταυρού, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ των καταστημάτων Beauty Line κα. Ειρήνη Χριστοδούλου, παρέδωσε στην κα. Στέλλα Μάστορα, Αντιπρόεδρο της Europa Donna Κύπρου, επιταγή με το χρηματικό ποσό των €16.159.84 για στήριξη του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες». 

RELATED ARTICLES


 
Το ποσό συγκεντρώθηκε από την πώληση τoυ Beauty Line Magazine (τεύχη 25 & 26), τo οποίo ήταν διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα στην τιμή του €1. Οι πελάτες των καταστημάτων Beauty Line, για άλλη μια φορά, αγκάλιασαν θερμά αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια για την στήριξη του  προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες», της Europa Donna Κύπρου.
 
Κύριος στόχος του προγράμματος «Επιστήθιες Φίλες» της Europa Donna Κύπρου είναι να προσφέρει οικονομική στήριξη σε γυναίκες που έχουν περάσει από καρκίνο του μαστού, για αγορά ειδικών στηθόδεσμων, περουκών και προσθετικών σιλικόνης, αλλά και για πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του κοινού.
 
2

Όπως τόνισε η κα. Ειρήνη Χριστοδούλου: «Ο στόχος του Beauty Line και της Europa Donna Κύπρου είναι κοινός, να κάνουμε την κάθε γυναίκα που περνάει από τη δοκιμασία καρκίνου του μαστού να ζει και να αισθάνεται καλύτερα».
 
Τόσο το Beauty Line αλλά και η Europa Donna Κύπρου, ευχαρίστησαν όλους τους αναγνώστες του περιοδικού για τη στήριξη και την πολύτιμη συμβολή τους.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας