Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2019

Δελτίο Τύπου  10/10/2019 18:30
Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2019

Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2019

Δελτίο Τύπου  10/10/2019 18:30
«20 χρόνια Οδική Ασφάλεια . . . Η αξία της ζωής πάνω από όλα», είναι το μήνυμα που θα σταλεί σε όλη την Κύπρο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, που από κοινού διοργανώνουν η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και το ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ του Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου. Η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από τις 10 - 17 Οκτωβρίου, είναι το επίκεντρο των προσπαθειών και των δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και επικοινωνία με το κοινό. Η εκστρατεία τελεί υπό την Αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργου Σαββίδη.
 
Την έναρξη της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας κήρυξε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, στις 10 Οκτωβρίου, ο Έντιμος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Διευθυντής Τροχαίας, κ. Ιωάννης Γεωργίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού
 
Κορύφωση των εκδηλώσεων της εκστρατείας, θα αποτελέσει η μεγάλη εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας για τα παιδιά, που θα διοργανωθεί στη Λευκωσία, στις 12 Οκτωβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Η συλλογική προσπάθεια επικεντρώνεται στη σημασία της Οδικής Ασφάλειας στην καθημερινή ζωή των παιδιών, ως αυριανοί οδηγοί, στην πρόληψη και στην προστασία τους.
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας