Φτιάχνουμε Smoothies με το νηπιακό γάλα Almiron 3 ή 4, με Pronutra από την Nutricia

Η διατροφή του παιδιού σας είναι σημαντική σε κάθε στάδιο και η Nutricia, προχωράει ένα βήμα μπροστά και την κάνει ακόμα πιο διασκεδαστική, φτιάχνοντας smoothies με το αγαπημένο νηπιακό γάλα των παιδιών Almiron® 3 ή 4 με Pronutra.

Δοκιμάστε τις διάφορες γεύσεις smoothies με φρούτα το ερχόμενο Σάββατο 12/10 από τις 4:00μμ μέχρι τις 7:00μμ στην είσοδο 1 στο Mall of Cyprus. Παράλληλα θα υπάρχουν διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά, ζωγραφική, μπαλονοκατασκευές facepainting και άλλα.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα προϊόντα Almiron 2, 3&4 διατίθενται online στο EvZeen.com με έκπτωση 15%. Ακόμα, για όσους πελάτες κάνουν την πρώτη τους αγορά από το EvZeen.com προσφέρεται επιπλέον 15% έκπτωση.  

Η Nutricia, στοχεύοντας πάντα να βρίσκεται δίπλα στις μαμάδες, δημιούργησε τη σελίδα AlmiClub Cyprus, στο Facebook η οποία παρέχει πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές ώστε να βοηθήσει τις μαμάδες να κάνουν συνειδητές διατροφικές επιλογές σε κάθε στάδιο. Μέσα από το AlmiClub Cyprus οι μαμάδες έχουν την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών στηρίζοντας έτσι το ταξίδι της μητρότητας.

Τα προϊόντα Almiron Pronutra της Nutricia διατίθενται σε υπεραγορές, φαρμακεία και online στο EvZeen.com από την εταιρεία Lifepharma, μέλος του Ομίλου MSJ
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ. Το Almiron® 3 & 4 πρέπει να χρησιμοποιείται κατόπιν ιατρικής συμβουλής. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor