Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη!

Δελτίο Τύπου  04/09/2019 12:45
Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη!

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη!

Δελτίο Τύπου  04/09/2019 12:45

Η ΟΠΑΠ Κύπρου επιθυμεί να συγχαρεί και δημόσια τον ιστιοπλόο μας Παύλο Κοντίδη για την πρώτη θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας στην Enoshima της Ιαπωνίας. Εκεί όπου το καλοκαίρι του 2020 προσδοκούμε να χαρίσει στη χώρα μας ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο.

RELATED ARTICLES


Δίνοντας συνέχεια  στις παγκόσμιες επιτυχίες του, ο Παύλος Κοντίδης επιβεβαιώνει ότι με τη θέληση, τη σκληρή δουλειά και τη στήριξη της οικογένειας του, αλλά και όλων όσοι πιστεύουν στο όνειρό του, παραμένει δίκαια και αξιοκρατικά στην κορυφή. 

Μαζί με τα συγχαρητήριά της η ΟΠΑΠ Κύπρου, μεταφέρει στον Παύλο και τις ευχαριστίες της για την άψογη πολύχρονη συνεργασία τους, τα αποτελέσματα της οποίας χαιρόμαστε όλοι. Είναι με τον ίδιο σεβασμό και δημιουργικότητα που λειτουργεί η συνεργασία της ΟΠΑΠ Κύπρου με όλους τους αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας της Κύπρου, αλλά και με το σύνολο του κυπριακού αθλητισμού και της κοινωνίας του τόπου, για πενήντα τώρα χρόνια. Στήριξη που η ΟΠΑΠ Κύπρου θα εξακολουθήσει να εκφράζει με την ίδια δύναμη, ειλικρίνεια και συνέπεια. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας