Η Eurogate τράβηξε κουπί για τα παιδιά

InBusinessNews  02/09/2019 16:05
Η Eurogate τράβηξε κουπί για τα παιδιά

Η Eurogate τράβηξε κουπί για τα παιδιά

InBusinessNews  02/09/2019 16:05

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα κωπηλασίας που είχε ως στόχο την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού Funraising που στηρίζει παιδιά και οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, συμμετείχαν μέλη της διεύθυνσης και του προσωπικού της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, διαχειρίστριας εταιρείας του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού.

RELATED ARTICLES


Ο φιλανθρωπικός αγώνας «Dragon Βoat Charity Challenge – Paddling for the Children», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, στη μαρίνα Λεμεσού από τον Σύνδεσμο Funraising σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Dragon Boat και την ομάδα Raging Mouflons Dragon Boat.

Η ομάδα της Eurogate συμμετείχε στον αγώνα με δυο κωπηλατικά σκάφη και πλήρωμα 32 άτομα και κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη και δεύτερη θέση. Οι διαγωνιζόμενοι  προπονήθηκαν εντατικά τον τελευταίο μήνα για να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και κατέβαλαν αξιέπαινη προσπάθεια δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας και Ασφάλειας Δεδομένων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, κ. Έλενα Παπαδοπούλου, δήλωσε πως: «Οι εργαζόμενοι της εταιρείας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση για συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα κωπηλασίας θέλοντας να στηρίξουν έμπρακτα τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και να βοηθήσουν παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής δυσχέρειας. Είναι μεγάλη χαρά να ανήκεις σε μια οικογένεια που εργάζεται ομαδικά για έναν κοινωφελή σκοπό. Η Eurogate στηρίζει διαχρονικά δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και ενθαρρύνει την εθελοντική προσφορά του προσωπικού της». 

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, κ. Γιώργος Πούρος, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα κωπηλασίας, ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό της εταιρείας και συνεχάρη τους διαγωνιζόμενους για το πολύ καλό αποτέλεσμα που εξασφάλισαν. Ο κ. Πούρος ευχαρίστησε επίσης τους διοργανωτές επισημαίνοντας το αξιόλογο έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος Funraising.

Ο αγώνας «Dragon Βoat Charity Challenge – Paddling for the Children» σημείωσε μεγάλη επιτυχία και προσέφερε μοναδικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους οι οποίοι έσπευσαν στη μαρίνα Λεμεσού για να τον παρακολουθήσουν. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι είναι η 6η συνεχή χρονιά που διοργανώνεται ο εν λόγω αγώνας στη Λεμεσό και σε αυτόν συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας